Arkadaslar ben oyunu kaydedemiyorum hata veriyi siz nasil kayit ediyorsunuz androidde
Bendede öyleGdrive dan denediğim kota aşılmış diye uyarı veriyor. Mail ru da ise onaylıyorum ama yinede tekrar aynı sayfaya atıyor acil bakın lütfen. Şimdiden teşekkürler
Gdrive dan denediğim kota aşılmış diye uyarı veriyor. Mail ru da ise onaylıyorum ama yinede tekrar aynı sayfaya atıyor acil bakın lütfen. Şimdiden teşekkürler
Cloud indirme linkleri çalışıyor. Gdrive a gelecek olursak onda ise son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Bendede öyle
Muhtemelen sizde hatalı sürümü mevcut , yeni sürümü indirip tekrar deneyiniz. Eğer ki sorununuz hala devam ediyorsa discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Arkadaslar ben oyunu kaydedemiyorum hata veriyi siz nasil kayit ediyorsunuz androidde
Haziran ayında geldiGüncelleme heldi mi acaba gelmediyse en son ne zamn geldi
Reis yeni güncellemede bölüm nerde bitiyor biliyor musunHaziran ayında geldi
Oynamadım bilmiyorum maalesef.Reis yeni güncellemede bölüm nerde bitiyor biliyor musun
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Oyunu bitiren varmı acaba bende enson fotoğrafi çekimlerinde bitiyor devamı geldimi