MRainb0w
Yetkili
Ortalama 1 ay betada kalıyor oyunlar.
Oyun betadan çıktı. Hala aynı hatayı alıyor musunuz?Bu oyuna erisiminiz bulunmuyor diyor ne yapmalıyım
Discord sunucumuza katılarak #kayıt-dosyalarınız odasına bakabilirsiniz.Bir önceki sürümü oynamıştım oradan baslamak için save vs varmı?
Benim de telefonum gm8 ve bende de aynı problem var reis
Ekli dosyayı görüntüle 8034
GENEL BAKIŞ
Bakirliğini kaybetmek için krallığın en büyük şehrine giden genç bir adam, oraya vardığında onu destansı bir göreve gönderen gizemli bir kadınla tanışır ve hikayenin seyri değişir. Cinsel yakınlaşmalar, mutsuz ev hanımları, güzel hanımlar, alımlı büyülü yaratıklar ve bir efsane olma şansı ile dolu bir hikaye.
Güncellenen Tarih: 13.08.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.02
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.66 GB
Oyun Boyutu APK: 712 MB
Ortalama oynanış süresi: 5-10 Saat
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Fantasy, Adventure, Animated, Dating sim, Big tits, Groping, Humor, Masturbation, Milf, Point & click, Sex toys, Vaginal sex, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra What a Legend! oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD
ANDROID
MEGA - CLOUD
ANDROID (YAVAŞ CİHAZLAR İÇİN)
MEGA - CLOUD
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 8035 Ekli dosyayı görüntüle 8036 Ekli dosyayı görüntüle 8037 Ekli dosyayı görüntüle 8038 Ekli dosyayı görüntüle 8039 Ekli dosyayı görüntüle 8040 Ekli dosyayı görüntüle 8041 Ekli dosyayı görüntüle 8042
Evet yeni sürüm geldi.En çok beklediğim oyunlardan biri bu. Yeni sürümü mü geldi
Evet, yeni sürüm.Yeni sürüm mü bu
RenPy sürümünden kaynaklı olabilir.Beni neden hep oyundan atıyor uvai p smart 20 kullanıyorum ama beni hep atıyor
Hangi platformdan oynuyorsunuz?rose la olan ağaç altındaki sahnede oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim