MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.Arkadaşlar oyun kaç gün süreyle betadan çıkar tahmini bir süre var mı
Net bir tarih yok.Arkadaşlar oyun kaç gün süreyle betadan çıkar tahmini bir süre var mı
Oyun betaya daha yeni girdi sayılır. Net bir tarih veremiyoruz.Bu oyun ne zaman beta dan çıkacak aylardır bu oyunu bekliyorum lütfen betadan ne zaman çıkar çok merak ediyorum gerçekten beklemekten ciğerim soldu.
kanka o kadar bekliyosan 18 tl ver oyna hem insanlara da destek olursunBu oyun ne zaman beta dan çıkacak aylardır bu oyunu bekliyorum lütfen betadan ne zaman çıkar çok merak ediyorum gerçekten beklemekten ciğerim soldu.
Hayır, açılmıyor.erken erısım olmadan acılmıyo dımı
Kanka biz sizin gibi zengin değiliz param olsa zaten buraya yazmam direk alırım oynarım yani durumum yoktur belkide bunu düşünebilirsin ve sadece ben değil çoğu kişinin durumu yok.kanka o kadar bekliyosan 18 tl ver oyna hem insanlara da destek olursun
Knk abartma istersen bı paket sigara 30TLKanka biz sizin gibi zengin değiliz param olsa zaten buraya yazmam direk alırım oynarım yani durumum yoktur belkide bunu düşünebilirsin ve sadece ben değil çoğu kişinin durumu yok.
Beta süreci genelde 1.5 ay sürüyor ve oyun betaya gireli daha 1 hafta falan olduKanka biz sizin gibi zengin değiliz param olsa zaten buraya yazmam direk alırım oynarım yani durumum yoktur belkide bunu düşünebilirsin ve sadece ben değil çoğu kişinin durumu yok.
Oyunu yapanlar evli oradan geliyor herhalde güçleriÇok iyi duruyor çizimler, sanatçıyla tanışmak isterdim![]()
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyuna giremiyorum oyuna tıkladığımda adultoyunceviri sayfasında kalıyor ne kadar beklesem de girmiyor oyuna diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. Neden yapıyor acaba bunu?
AndroidHangi platformdan oynuyorsunuz?
Senin için sigaraya başlayacağım kankaKnk abartma istersen bı paket sigara 30TL
(Gerçi sen şimdi ben sigarada içmiyorum dersi )
TamamBeta süreci genelde 1.5 ay sürüyor ve oyun betaya gireli daha 1 hafta falan oldu