M
Mhttdskrn
Kayıtlı Üye
Knk oyun bende sürekli çöküyor çözümü yokmuİlk ve TEK severek oynadığım 2D oyun. Herkesin mutlaka oynamasını tavsiye ediyorum.
Knk oyun bende sürekli çöküyor çözümü yokmuİlk ve TEK severek oynadığım 2D oyun. Herkesin mutlaka oynamasını tavsiye ediyorum.
Sadece bu sürüm için geçerli.Hocam ben bunu satın aldım final verene kadar mı kukllanıcam yoksa bu sürümlükmü
Hayır, öyle bir sistem yok.Sitede kredi yollama yok mu yav 0.70000000 bakiye var az bişi ile alamıyom![]()
Summertime Saga, Sex Note, The Grimm Reaper. Türkçe olarak bunları önerebilirim ve hepsi Türkçe.Buna benzer oyunlar biliyor musunuz?
3 dakika bile oynatmıyor mecbur bekleyecemMhttdskrn Çok kısa süre içerisinde oyunun yeni sürümü gelecek onu bekleyiniz eğer hala aynı hatayı alırsanız bize bildiridiniz.
Oyun daha yeni betaya girdi o yüzden biraz daha beklemeniz gerekiyor.3 dakika bile oynatmıyor mecbur bekleyecem
Hangi platformdan oynuyorsunuz?program yanıt vermiyo diyor
Ona geç diyebilirsiniz sistemseldir.Oyunu şimdi indirdim. Oyun giriş ekranında ch6. gold sürümüne yükseltildi güncellemek ister misin diye soruyor. Evet dediğimde ise aoçun sayfasına yönlendiriyor. Şuan gördüğüm sürüm 0.6.2. Tekrar güncellemem gerekli mi? Yoksa bu sistemsel bir hata mı ?
Tamamdır. Teşekkür ederimOna geç diyebilirsiniz sistemseldir.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır. Teşekkür ederim![]()
Nerede hata alıyorsunuz?Ödemeyi bir türlü yapamadım.. Betadan çıkmasını bekleyeceğiz artık..