Son Konular
Peki erken erişim için satın alım yapanların satın alımlarında bir problem olacak mı misal ben bu oyunu haziran sonunda açıklandığı zaman satın alımını yaptım ve hala bekliyorum o satın alımda her hangi bir problem olacak mı yoksa oyun çıkınca tekrar satın almak zorunda olmayacağım demi.Arkadaşlar oyunun çıkış tarihi Ekim sonu veya Kasım başı bilginize.
erken erişim zamanında almışsanız oyun çıktığı tarihte oyuna erişebileceksiniz problem olmayacak.Peki erken erişim için satın alım yapanların satın alımlarında bir problem olacak mı misal ben bu oyunu haziran sonunda açıklandığı zaman satın alımını yaptım ve hala bekliyorum o satın alımda her hangi bir problem olacak mı yoksa oyun çıkınca tekrar satın almak zorunda olmayacağım demi.
Hayır yeni sürümü daha çıkmadı ekim sonu veya kasım başı yeni sürümü çıkacak o zaman oyun çevirilip size sunulacak.bu oyunun yeni sürümü varmı mağazakaki oyun yeni güncellenmiş hali miii
teşekkürlerHayır yeni sürümü daha çıkmadı ekim sonu veya kasım başı yeni sürümü çıkacak o zaman oyun çevirilip size sunulacak.
Bitti mi ?Haftalık ilerleme raporu
Ekim sonu veya Kasım başı çıkacak.Bitti mi ?
Yeni sürümü aynı gün Türkçeye çevirip çıkartacağımız için betaya eklenip ön siparişe açıldı ancak oyunun güncellemesi yayınlanmadı henüz. Geliştirici ekibin güncellemeyi yayınlamasını bekliyoruz.Güncelleme geldi mi yoksa eski sürümü mü satılıyor