Discord sunucumuza katılıp #hatalar kanalına atarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Egzersiz yerindeki butona basamiyorum telefondan
Yeni güncelleme gelse bile yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor bu da genel olarak yılda 2 kere oluyor.Yeni güncelleme ne zaman gelir adminlerim
Kesin olmamakla birlikte eylül ayı olabilir.Ne zaman olur yani
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Yeni güncelleme ne zaman gelir adminlerim
Net bir tarih veremiyoruz maalesef bu yılın sonuna doğru belki olabilir.Ne zaman olur yani
İnternette oyunun rehberi olabilir onlara bakabilirsiniz veya Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Araba tamir seyini yapamıyorum yardimci olabilir misiniz
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Spor salonunda boşluğa baş diyo ama herhangi bişey olmuyo ne yapmamız lazım
Düzeltilmişti bu gece. Tekrar indirip oynayabilirsin.sürekli bir hata oluştu uyarısı geliyor yoksaya basa basa bitmiyor düzenleyip tekrar yükleyin bence
Yapay zeka olduğu için bu pek mümkün değil. İçerik haftası gibi etkinlikler yaptığımız zaman güncelleniyor yapay zeka ile çevrilen oyunlar.Yeni bölüm çıkmış. Buraya da yakın zamanda gelir umarım.