Hayır.Açık dünya mı?
Hikayesi baya güzel ve geniş ilk bölümlerde pek anlamıyorduk ama oynadıkça hikayeye hakim oluyoruz ondan dolayı ilk başlarda a hikayesinden b hikayesine atlaması kafamızı karıştırıyorduöyle yüksek potansiyele sahip bir oyun nasıl çöp edilebilir sorusunun cevabı. işte buyurun. render, karakter, müzik, oynanış çok güzel ama saçma sapan senaryo sizi a yolundan ilerlerken birden bire b yoluna atıyor ve tabii ki bununla da kalmıyor siz ne oldugunu anlamaya çalışırken birden c yoluna geçiyorsunuz ve baslarım böyle işe dediğin zaman ise a yolundan gittiğiniz hikayeye geri dönüyor. bu oyuna puanım 5/10 O da emekten dolayı
Yapay zeka oyunlar içerik ayında güncelleniyor. 1.4 sürümüne güncellenirGuncelleme olucak mi
Yapıyosunda nasıl yapıyosun anlatsan yarım saattir uğraşıyorum yapamadımKrallık modu harbi yapılırken çıkarılmış yapılan şeylerin etkisi yok. Toprak fethediyorum bir şey olmuyor,ekonomiye yatırım yapıyorum yine boş anlamadım ben de.
Sana 3-4 tane tavsiye vereyim; 1) ilk iş olarak genelevi aç ve mutluluğu 100 yapYapıyosunda nasıl yapıyosun anlatsan yarım saattir uğraşıyorum yapamadım
Yeni güncelleme nasıl uzun mu süresi kayda değer mi eklenen şeyler?Sana 3-4 tane tavsiye vereyim; 1) ilk iş olarak genelevi aç ve mutluluğu 100 yap
2) Halk vergilerini 5 katına çıkar.
3)Hiçbir halkı çalışmaya yollama en azından başlarda.
çünkü en büyük gelir kaynağı halk vergileridir. Köy inşa etmeden max 5000 halk olabiliyor. yani 5 kat vergi ile haftalık 25K para geliyor. 5K halk olunca azar azar çalışmaya yollarsın para derdin kalmaz. 5k halk yapınca işe göndermeye başlayınca en az 2500 halk bırak ki para akmaya devam etsin
daha yarıladım pek bilmiyorumYeni güncelleme nasıl uzun mu süresi kayda değer mi eklenen şeyler?