ReckyRey
Doğasever
kulllanıcı adı yerine Efkarli06 yazıyorsunuz değil mi ? çünkü mailini yazanlar oluyor.Hocam kullanıcı adımda zaten Türkçe karakter yok şifremdede öyle ama giremiyorum 3 oyun indirdim hepsi aynı denemediğim şey kalmadı
kulllanıcı adı yerine Efkarli06 yazıyorsunuz değil mi ? çünkü mailini yazanlar oluyor.Hocam kullanıcı adımda zaten Türkçe karakter yok şifremdede öyle ama giremiyorum 3 oyun indirdim hepsi aynı denemediğim şey kalmadı
Doğrudur hocam Efkarli06 zaten şifremde basit ama giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirimkulllanıcı adı yerine Efkarli06 yazıyorsunuz değil mi ? çünkü mailini yazanlar oluyor.
pc mi android mi kullanıyorsunuz ?Doğrudur hocam Efkarli06 zaten şifremde basit ama giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sağolun ilginiz için şifre değişikliği yaptım ve halloldupc mi android mi kullanıyorsunuz ?
rica ederim iyi oyunlar.Sağolun ilginiz için şifre değişikliği yaptım ve halloldu
Linkler 1. sayfada bulunuyor.Konuyu ve indirme linklerini göremiyorum ?
Evet bu konudaki oyun en güncel sürüm.Güncel mi
Güncelleme ne zaman yaw bununEkli dosyayı görüntüle 2813Paylaşılan Tarih: 12.10.2020
GENEL BAKIŞ
Unleashed olasılıklara göre şekillenen bir gerçek hayat görsel romanıdır. Unleashed normal görsel romanlarda olduğu gibi klişe bir şekilde başlamıyor. Her şeyin farklı olduğunu gösteren bazı ipuçları var oyunun içinde. Sen, erkek ana karaktersin ve üniversite birinci sınıfa gidiyorsun. Yurtta çıkan bir yangın öğrencileri yeni kalacak bir yer bulmaya itti. Şansına, babanın eski bir arkadaşı sana kalacak bir yer sundu.
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 880 MB
Oyun Boyutu APK: 324 MB
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Male protagonist, Humor, Romance, Vaginal sex, Voyeurism, Masturbation
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Unleashed oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2814 Ekli dosyayı görüntüle 2815 Ekli dosyayı görüntüle 2816 Ekli dosyayı görüntüle 2817 Ekli dosyayı görüntüle 2818
Güncelleme ile ilgili bir bilgi var mıEkli dosyayı görüntüle 2813Paylaşılan Tarih: 12.10.2020
GENEL BAKIŞ
Unleashed olasılıklara göre şekillenen bir gerçek hayat görsel romanıdır. Unleashed normal görsel romanlarda olduğu gibi klişe bir şekilde başlamıyor. Her şeyin farklı olduğunu gösteren bazı ipuçları var oyunun içinde. Sen, erkek ana karaktersin ve üniversite birinci sınıfa gidiyorsun. Yurtta çıkan bir yangın öğrencileri yeni kalacak bir yer bulmaya itti. Şansına, babanın eski bir arkadaşı sana kalacak bir yer sundu.
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Male protagonist, Humor, Romance, Vaginal sex, Voyeurism, Masturbation
Oyunu nasıl açarım ?
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2814 Ekli dosyayı görüntüle 2815 Ekli dosyayı görüntüle 2816 Ekli dosyayı görüntüle 2817 Ekli dosyayı görüntüle 2818
Güncellemesini deli gibi beklediğim tek oyun karakterler özenle yazılmış umarım biran önce güncellerlerEkli dosyayı görüntüle 2813Paylaşılan Tarih: 12.10.2020
GENEL BAKIŞ
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER