University of Problems - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android University of Problems

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.3.0 Extended
A

akirci

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
update8den itibaren image dosyaları yok karanlık ekranda yazılar çıkıyor sadece

M

madrec

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
windows mega linkini güncellermisiniz

F

fallegan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Türkçe yama gelmeli kesinlikle. Birazcık ingilizce oynadım fakat çevrilmiş daha zevkli oluyor. 0.8 yaması yüklü bende. Önceki sürümlerde çeviri var mı?

F

fallegan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Maalesef bu oyunun herhangi bir çevirisi sitemizde bulunmuyor.
Umarım çevirmen arkadaşlar bu oyunu düşünürler. Kesinlikle çevrilmesi gereken oyunlardan, çok kaliteli bir yapım. İstek bölümü gibi bir yer var ise oraya yazmak isterim.

S

Silinen üye 28892

Umarım çevirmen arkadaşlar bu oyunu düşünürler. Kesinlikle çevrilmesi gereken oyunlardan, çok kaliteli bir yapım. İstek bölümü gibi bir yer var ise oraya yazmak isterim.
Bu bağlantıya tıklayarak, çevirilmesi için bir öneride bulunabilirsiniz.

S

Silinen üye 113476

Tr'si çıkmış daha önce oynamıştım ama artık tr'sini oynarım şanasa bak haha ^^

Quatpo

Quatpo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Wacatac.B!ml > microsoft windows defender oyunun exe dosyası bu "Wacatac.B!ml"(Genel olarak Trojan:Win32/Wacatac.B!ml kullanıcı bilgisi dışında çeşitli aktiviteler gerçekleştirir. Ekran görüntüsü alma, klavyeden basılan tuşları kayıt altına alma, sistem bilgilerini toplama, dosya indirme yazılım kurma, DDOS saldırıları için bilgisayarı zombi bilgisayara çevirme gibi görevleri yerine getirebilir.) bulduğu için kaldırıyor.
dün denemek için indirdiğim ve bu sitede ilk kez karşıma böyle bir şeyin çıkması beni üzdü.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Wacatac.B!ml > microsoft windows defender oyunun exe dosyası bu "Wacatac.B!ml"(Genel olarak Trojan:Win32/Wacatac.B!ml kullanıcı bilgisi dışında çeşitli aktiviteler gerçekleştirir. Ekran görüntüsü alma, klavyeden basılan tuşları kayıt altına alma, sistem bilgilerini toplama, dosya indirme yazılım kurma, DDOS saldırıları için bilgisayarı zombi bilgisayara çevirme gibi görevleri yerine getirebilir.) bulduğu için kaldırıyor.
dün denemek için indirdiğim ve bu sitede ilk kez karşıma böyle bir şeyin çıkması beni üzdü.
Oyunun İngilizce konusundan indirip bu problemi almanız ilginç olmuş. Türkçe oyunlarımızda ise kullandığımız paketleme probleminden dolayı anti-virüs programları ve Windows Defender virüs olarak algılayabiliyor.

Quatpo

Quatpo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu siteyi 2020'de keşfettim... belki de 100'den fazla oyunu indirip oynadım ilk kez olması beni şaşırttı..

Üst Alt