Yetkili editöre aktarılmıştır. Kısa sürece güncellenecektir, teşekkürler.windows mega linkini güncellermisiniz
İndirme linklerinde android bulunuyor. Direkt .apk uzantılı indiği için, sadece inen dosyayı cihazınıza kurmanız yeterli.Android dosyası yok
Siz daha 7.0 Türkçe çevirisini daha oynamadınız mı7.0 yayınlanmıştı , Türkçe çevirisi gelmeli Kesinlikle ekmek var
Sen ne çabuk bulmuş oynamışsın? ))Siz daha 7.0 Türkçe çevirisini daha oynamadınız mı
Maalesef bu oyunun herhangi bir çevirisi sitemizde bulunmuyor.Türkçe yama gelmeli kesinlikle. Birazcık ingilizce oynadım fakat çevrilmiş daha zevkli oluyor. 0.8 yaması yüklü bende. Önceki sürümlerde çeviri var mı?
Umarım çevirmen arkadaşlar bu oyunu düşünürler. Kesinlikle çevrilmesi gereken oyunlardan, çok kaliteli bir yapım. İstek bölümü gibi bir yer var ise oraya yazmak isterim.Maalesef bu oyunun herhangi bir çevirisi sitemizde bulunmuyor.
Bu bağlantıya tıklayarak, çevirilmesi için bir öneride bulunabilirsiniz.Umarım çevirmen arkadaşlar bu oyunu düşünürler. Kesinlikle çevrilmesi gereken oyunlardan, çok kaliteli bir yapım. İstek bölümü gibi bir yer var ise oraya yazmak isterim.
Yapımcının yayınladığı en son sürüm mevcut. v0.8.0E sürümü yani. Ne kadar geride bilmiyorum.Merhaba mobil versiyonu çok mu geride acaba eski sürüm yazıyor da merak ettim
Oyunun İngilizce konusundan indirip bu problemi almanız ilginç olmuş. Türkçe oyunlarımızda ise kullandığımız paketleme probleminden dolayı anti-virüs programları ve Windows Defender virüs olarak algılayabiliyor.Wacatac.B!ml > microsoft windows defender oyunun exe dosyası bu "Wacatac.B!ml"(Genel olarak Trojan:Win32/Wacatac.B!ml kullanıcı bilgisi dışında çeşitli aktiviteler gerçekleştirir. Ekran görüntüsü alma, klavyeden basılan tuşları kayıt altına alma, sistem bilgilerini toplama, dosya indirme yazılım kurma, DDOS saldırıları için bilgisayarı zombi bilgisayara çevirme gibi görevleri yerine getirebilir.) bulduğu için kaldırıyor.
dün denemek için indirdiğim ve bu sitede ilk kez karşıma böyle bir şeyin çıkması beni üzdü.