Son Konular
bu tarz durumlarda oyunun adını youtube'a yazın. Oradan daha hızlı yardım bulabilirsiniz. Çünkü şu anda bahsettiğiniz görevi maalesef hatırlamak bi yana öyle bir görev mi vardı diye düşünmekteyim.Oyunun ortalarinda kaldim geçemiyorum."O eski tüfeğin icinde bir sey mi var?" kısmındayım. Tüfek icin eski mermi,eski tüfek,temel kap bunlari buldum yağlama sıvısını bir türlü bulamıyorum. Lütfen yardım edin.
Bu aslında basit bir uyarı, kaynağını bilmediği programı şüpheli bulması normal Windows'un, yok sayıp oynayabilirdin ama takdir senin tabii.Ekli dosyayı görüntüle 19573
O kadar oyun indirdim ilk defa bir oyunda böyle bir uyarı verdi oda bu oyuna denk geldiOyuna gireyim diye tıkladım anında bu uyarı geldi,direkt kapattım bende girmeden.Oyunu aynı isimle klasöre ayıkla demiştim rardan çıkarırken,direkt o klasörü yani resimde yazan yeri sildim.Sonra windows defender'da burda gözüken kısımdan kaldır dedim ama olmadı,kaldırma başarısız oldu olarak kaldı listede.Önce burda yazan oyunu çıkardığım klasörü silip,sonra windows defender'dan kaldırmaya çalıştığım içinmi o hatayı verdi acaba,ondanmı öyle yazdı kaldırma başarısız oldu diye
![]()