Lunael
Yetkili
O oyunda yapımcıdan kaynaklı hatalar vardı diye hatırlıyorum. Eğer eski bir kayıt dosyanıza döndüğünüz halde yine olmuyorsa yapımcıdan kaynaklı hata var demektir.Yanlış oyuna yazmışım island of lust olcaktı kusura bakmayın
O oyunda yapımcıdan kaynaklı hatalar vardı diye hatırlıyorum. Eğer eski bir kayıt dosyanıza döndüğünüz halde yine olmuyorsa yapımcıdan kaynaklı hata var demektir.Yanlış oyuna yazmışım island of lust olcaktı kusura bakmayın
Rica ederim.Tmm teşekkür ederim
İngilizce oyunlarda genellikle yapımcıdan kaynaklı hatalar oluyor.Yanlış oyuna yazmışım island of lust olcaktı kusura bakmayın
Düzeltilmesi gereken bir şey varsa editörümüz müsait olduğunda günceller. Ama siz aylinki geçemiyor olabilirsiniz.ne zaman düzeltilecek linkler
Linklerde bir problem yok tekrar deneyiniz.ne zaman düzeltilecek linkler
Editöre bildirildi en kısa sürede düzeltilecektir.ben de iki linkte kırık
Linkler kırılabiliyor. En kısa sürede yenilenecektir.ben de iki linkte kırık
Editörümüze bildirdim yenileyecektir.linkler hala kırık
Hacı ben android kullanıcısıyım android tuşuna basıyor sonuçları arayın diyo bu nasıl mantık mkKızlar çok güzel ama oynadığımız karakter aşıı çirkin şu ana kadar en az 30 tane oyun oynamışımdır ama bu karakter en kötülerden biriydi
Sana şunu diyeyim, oyunla ilgili neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorumHacı ben android kullanıcısıyım android tuşuna basıyor sonuçları arayın diyo bu nasıl mantık mk
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.türkçe gelir mi bu oyuna