Timeless Island - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Timeless Island

Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.0
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,865
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri24.jpg

GENEL BAKIŞ

Az önce ölen adam için oynuyorsunuz. Diriliş karşılığında Timeless Island'da ona bir muska bulmanız için bir anlaşma teklif ediyor, kabul ediyorsunuz. Zamansız Ada, zaman ve mekan yasalarının dışında var olan bir yerdir. Farklı dönemlerden insanlar oraya gidebilir. ?

Paylaşılan Tarih: 16.07.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.95 GB
Oyun Boyutu MAC: 3.91 GB
Oyun Boyutu APK: 1.65 GB

Oyun Konuları
3DCG, Animated, Big ass, Big tits, Oral sex, Vaginal sex, Anal sex, Boobjob, Handjob, Footjob, Teasing, Fantasy, Male protagonist, Groping, Interracial, Monster girl, Masturbation, Female domination(optional), Futa(optional), Mobile game, sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Timeless Island oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - MIXDROP


ANDROİD

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER


763962_763950_HS2_2020-07-26-15-58-35-029.jpg 793410_1597847694285.jpg AdultOyunCeviri23.jpg AdultOyunCeviri22.jpg
 
Son düzenleme:
Arioch

Arioch

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
44
Tepki puanı
39
Puan
0
Kredi
3$
Andygarcia

Andygarcia

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
6 Ağu 2020
Mesajlar
169
Tepki puanı
68
Puan
0
Kredi
1$
Konu pek açıklayıcı değil ama deniyecegim
 
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,599
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
Neqn35 Malesef, hile kodları sadece patreon abonelerine özelmiş.
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Merhabalar;

Normalde şunu beliltmek isterim... Oynamadığım, bitirmediğim veya final yapmamış oyunlara yorum ve değerlendirme yapmıyorum. Sağ olsun siteden birkaç Arkadaş özelden bazı oyunlar hakkında bilgi talep ediyorlar, eğer oynamış isem hem yardım hem de bilgi paylaşmaktan mutluluk duyarım. Bilği paylaştıkça Çogalır.

Şimdi gelelim oynumuza. Bir kere oynumuz hem 3DG hem de Anime severleri üzmeyecek kadar 2DG. Bunun sebebi oynumuzda ki gerek karekterlerin ve gerek hikayesinin Japon, Kore, Çin, Roma, Mısır, Uzay, Cennet, Cehennemde geçmesi. Tabi kafalar karıştı bu ne biçim oyun diyeceksiniz. Kazara ölen ve araf da kalan birini oynuyorsunuz sonra melekğin biri gelip sizden bir şeyler istiyor ve sizi zamanın geçmediği bir adaya gönderiyor burada geçmiş zamandan gelen bir sürü karekterler bunlar ile adada takılıp görevleri yapıp ilerliyor sonra boyut değiştiriyor (2DG) orada büyü sihir görevleri yapıyorsunuz. Oynumuz konu ve görev ilerlemeli, hemde zaman ve gün ilerlemeli. Her kızın ve karekterin ne zaman nerede bulunacagı belli onun ile ilgili bir görev ilerletecek iseniz gidip konuşmanız eşyaları bulup etkileşime geçmeniz gerekli.

Hemen berilteyim kısa bir oyun değil sayabildigim kadar 8 ana kızımız gene 8 adet yan kızımız var. Yani animeye ve sahnelere fazlası ile doyacaksınız. Ayrıca sadece Adult sahneler değil dans ve eğlence sahneleride hareketli, hız ve bakış acısı değiştirebiliyorsunuz. Resimler ortalamanın üstü hikaye çok uzun Her kızın bir sürü yan görevi var ve ANA olayın ilerlemesi için bunların da bazılarını yapmak zorundasınız. Yani yapımcı konunun ilerlemesi için bazen görevleri bazen ise mesela 20 günden sonra, 40. günden sonra gibi kurallar koymuş.

Ha bu kadar şey olurmu demeyin. Karekterlerde bir tek Rahip kız eksik. Kedi kızdan, uzaylıya, roma döneminden gladyatöre, su melegine, ateş melegine, Elfe, Periye, Sihirbazın çeşitlerinden, Büyücülerin alasına, Mısır mitalojisindeki Kedi Köpek karışık kıza, Şeytana kadar ne arasanız var. Hepsi çok güzel betimlenmiş. Sizi sıkaçak şeyler yok, 3 lü ve 4 lü gruplarda Futa secenegide acılıp kapanıyor buda sizin zevkinize kalmış. Zorlma yok. Oynanışı yarı SANDBOX da diyebilecegimiz adada araştırma envarter toplama işleri ve görevleride var. Ses var Müzik var. Ha o zaman diyeceksiniz ki niye 5 Yıldız değilde 4. Konusu çok giriftli ve birbirine bağlamak için çok bir çaba harcanmamış işte bu yüzden 4 yıldız verdim.

Konusu bazen öyle dallanıp budaklanıyor ki bir olaydan sonra hemen şimdi kime gitsem ne yapsam diyorsunuz. Yan görevleri yaparsanız kızların sahneleri ve ilerlemeri açılıyor ben her şeye hakim olayım derseniz günde 1-2 saatden abartısız 1 haftada anca biter oyun. Oynaması zevkli hele kedi kız seven varsa aranızda kaçırmasın, oyun içindeki PC ye oyun yükleyip bunlarıda oynuyabiliyorsunuz. Dili basit sadece ekranın sağ üst. köşesinde görevleri, kızların durumlarını takip ederek oynuyabilirsiniz. Toplam 200 den fazla ani var. Ve sizi her yönden tatmin edecegine eminim.

Zevkler ve renkler. Saygılarım ile...
 
Üst Alt