Son Konular
Peki Teşekkür ederim.OdiyarO Editörümüze bildirdim eğer başka bir alternatif varsa ekleyecektir. Ayrıca megada kota sıfırlaması yapmak için VPN açabilir ya da modeminizi yeniden başlatabilirsiniz.
Rica ederim iyi forumlar.Peki Teşekkür ederim.
Kayıt dosyasının konumunu değiştirin.2.sezon başladım. Ama 1.sezonun kayıt dosyasını görmüyor. Nasıl düzeltebilirim. Kayıt aktarma dosyasını bulmuyor.
Değiştirdim 2.sezonun olduğu yere attım yine olmadı.Kayıt dosyasının konumunu değiştirin.
Kontrol edip geri dönüş yapacağım.Değiştirdim 2.sezonun olduğu yere attım yine olmadı.
Editörümüze bildirdim kontrol edip düzeltecektir.sezon 2 ye 2 gb indirme demişsiniz 7 gb ı geçiyor ne olur şu bilgileri düzgün verelim bu kadar büyük sapma olmaz
Yapımcılar bazen oyunlarda sıkıştırma yapmıyor ve o yüzden boyutlar yükseliyor.Her güncellemede kontrol etmeye calışıyoruz.Fakat bazen gözden kaçabiliyor.Her sürümde boyutu degişmesinin sebebi yapımcıdır.Bir günceleme 4 gb olurken bir güncelleme gelipte 7 gb olabiliyor...sezon 2 ye 2 gb indirme demişsiniz 7 gb ı geçiyor ne olur şu bilgileri düzgün verelim bu kadar büyük sapma olmaz
Editörümüze bildiriyorum.sezon 1 ve 2 Android link yenileyebilirsiniz hatta mega harici eklenirse çok iyi olur teşekkürler
Alternatif malesef yok.Mega ile indirmeye calışınız.sezon 1 ve 2 Android link yenileyebilirsiniz hatta mega harici eklenirse çok iyi olur teşekkürler
GüncellendiAndroid sezon 1 mega linki ölmüş
Bütün sezonlar tek tek yenilendi.sezon 2,3 ve 4 de linkler çalışmıyor günceller misiniz