The Visit - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android The Visit

Güncel Sürüm Bilgisi
Final
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,175
Çözümler
2
Tepki puanı
2,862
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri77.jpg

GENEL BAKIŞ

Üniversiteye gittikten sonra büyüdüğü eve dönen genç bir adamın hikayesi, şimdi sadece çok farklı şeyler bulmak için. Kendisini birçok farklı cinsel duruma sokarken ana karakteri takip edin. İyi Eğlenceler İyi Oyunla

Paylaşılan Tarih: 13.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.04 GB
Oyun Boyutu MAC: 2.19 GB

Oyun Konuları
3DCG, Animated, MILF, Voyeurism, Oral sex, Masturbation, Big tits, Male protagonist, Big ass, Footjob, Group sex, Sex toys, Titfuck, Mobile game, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra The Visit oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - FILESUPLOAD


ANDROİD

MEGA

GÖRSELLER

adultoyunceviri353421_dc09.jpg adultoyunceviri353429_gd39.jpg adultoyunceviri353431_gg48.jpg adultoyunceviri353432_hc25.jpg


 
RoseOrWeed

RoseOrWeed

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
3
Puan
0
Kredi
0$
Arkadaşlar ben 8 kez bitirdim tek kelimeyle mükemmel ama türkçeside gelsin.
 
G

Goldmanck275

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2020
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Selamlar Arkadaşlar Güzel Oyun Fakat Oyunda Son Sahnesinde İster Reddetmiş Olmama Rağmen Annesi Bizi Yakalıyor Ve Oyun Bitiyor İşte Başaramadın 3 kadın tarafından Terk Edildin vs Nedir Bu Durum Çözümü vs?
 
Hemera

Hemera

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Renderlerini beğendim açıkçası. Hikayesi normal dursa bile içinde güzel olaylar döneceğine şüphem yok.
 
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
305
Tepki puanı
308
Puan
0
Kredi
1$
Bu oyunun hikayesi zorlayıcı olmasada karakterleri ve renderları çok iyi.Özellikle animasyonlarına ayrı bir parantez açmak istiyorum, kesinlikle ilk beşe girer o kadar kaliteli yapılmış ki tekrar oynama isteği uyandırıyor.''Karen'' Nikki'' ve ''Haley'' çok iyi karakterler ve çarpık ilişkiyi çok iyi anlatıyor.Ana karakterlerden farklı karakterlerde mevcut ve onlar için de güzel render ve animasyonlar yapılmış.Her karakterin hikayesi ve sonu olsada ara sahnelerin bağlantıları aynı olarak devam ediyor, ama bu sorun değil tabi ki, sona doğru farklı sahnelerde görebiliyoruz.Zaman döngüsünde olsaydı oyun o zaman eksi duruma düşerdi.Seçimler çoklu sonları etkiliyor bu da güzel bir ayrıntıydı.Kesinlikle Türkçe çeviri hak eden oyunlardan biridir.:giggle::)(y)(y)(y)
 
'Danger

'Danger

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
132
Tepki puanı
210
Puan
0
Kredi
0$
Selamlar Arkadaşlar Güzel Oyun Fakat Oyunda Son Sahnesinde İster Reddetmiş Olmama Rağmen Annesi Bizi Yakalıyor Ve Oyun Bitiyor İşte Başaramadın 3 kadın tarafından Terk Edildin vs Nedir Bu Durum Çözümü vs?
Yanlış seçimler yapmişsindir muhtemelen. Çevirisi gelirse veya yapay zeka olarak gelirse küçük bir rehber yapabilirim.
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Oynadığım oyunlar arasında kesinlikle top 3'e girer.Uzun zamandır bu kadar doyurucu ve güzel bir oyun oynamamıştım.Görselleri,hareketli renderları,beni benden aldı resmen.Oyunu oynarken adeta her saniyesinde '' Jesus Fucking Christ'' dedim.Bir oyunun hareketleri renderları ve görselleri bu kadar mı güzel olur.Oyunun kendisini kesinlikle top tier oyunlardan biri sayabilirsiniz.Ufak bir İngilizce bilgisi ve translate yardımı ile kesinlikle oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum.Zira ikinci monitör yardımı ile bir yandan oynarken bir yandan da İngilizce kelimeleri çevirerek oynadım.İngilizce kısmının kesinlikle zor olduğunu düşünmüyorum,ufak bir çaba ile halledilebilecek bir dil seviyesi var.

Hikayesi ise o kadar zorlayacı değil ve bildiğimiz ev hikayelerinden.Bundan dolayı oyun İngilizce dahi olsa bence oynanmalı,çünkü çoğu şeyi anlamak mümkün.Oyun o kadar güzeldi ki her şeyi sindire sindire oynadım ve çevirdim.Her şeyi anlamanıza gerek yok,ufak tefek şeyleri anlamanız anlatılan şeyleri çözmenize yardımcı oluyor.Şunu kesinlikle söylemek istiyorum;normalde her oyunu çevirerek oynamam ama bunun her saniyesine deydi,hem de her saniyesine :D

Oyun o kadar iyi akıyor ki oynarken ağzınız sulanıyor desem tam yeri olur sanırım.Şeçtiğiniz şeçeneklerin o kadar kötü olması lazım ki kötü sonu görebilesiniz.Tek yapmanız gereken hikayemizin ana karakterleri olan ''Karen'' , ''Nikki'' ve ''Haley'' 'e iyi davranmak.Bazı kısımlarda arada kalacaksınız.Bu tip yerler geldiği zaman save alın ve şeçtiğiniz şeçeneklerin nereye çıktığı bakın,yoksa pişman olabilirsiniz.

Genelde final yapmış oyunları oynamaya çaba gösteriyorum ve bu kadar top tier oyun oynamayalı neredeyse 3 ay oldu.Oyunun mükemmelliği beni o kadar doyurdu ki birkaç gün dinleneceğim sanırım :D Oynamayıp bekleyen çok şey kaybeder.Oynamayı düşünüp de tereddüt eden varsa hemen başlamalı.

Şunları söylemem gerek;oyunun hikayesi fantastik ögeler içermiyor,bildiğimiz bir ev hikayesi.Etrafımız güzel hanımefendiler ile çevrili ancak bu oyunu diğer oyunlardan ayıran şey ise;görselliğe ve hareketleri renderlara harcanmış olan emek.Yapımcı bir pozisyon için 3 adet bakış açısı ayarlamış.

Burada anlatacaklarım muhtemel yan gidişatlar ve hikaye ile ilgili ipuçları içermektedir.Ayrıca yapılamayan ya da yapılmasının sıkıntı ya da zor olduğunu düşündüğüm birkaç karakterin saveni atacağım.Mutlu son için de ayrıca bir save bırakacağım ancak bunlar spoiler içermektedir.Bundan dolayı açarken dikkat ediniz.

SPOİLER!

Öncelikle hikayemizin yan karakterleri bulunmakta,bunlar ile yapacağınız şeyler hiçbir şeye etki etmiyor ancak mutlu sona ulaşma yolunda iseniz bir kısımda ''Polis Ablamız'' ve ''Dr. Williams'' gelip sizden threesome isteyecek.Burada save alın ve her iki şeçeneğini de görün zira ''Polis Ablamız'' ve ''Dr. Williams'' 'ı şeçerseniz game over olursunuz.Bundan dolayı save almanız lazım.
''Karen'' , ''Nikki'' ve ''Haley'' 'e iyi davranmanız gerekiyor,şaçma şeçeneklerin şeçilmesi durumunda daha kötü bir son görebilirsiniz.Bundan dolayı şeçtiklerinize dikkat edin.Bir yerde hastaneye düşeceksiniz bu kısımda; ''Haley'' 'e kızmanız durumunda ''Dr. Williams' ile olan sex sahnesi açılacak aynı zamanda evde hizmetçimiz olan ''Rose'' ile karakola düşeceksiniz bu kısımda ise iki adet sahne var,ya polis ablamız ile sex ya da Rose ile sex.Aynı zamanda hastanede ''Haley'' 'e kızmanız durumunda ilerleyen zamanlarda 'Dr. Williams'' ile bir sahneyi de görebileceksiniz ancak bu şeçenekler doğrultusunda Haley'den ilişki puanı kayıp edebilirsiniz.''Professor McKenna'' ile bir sahne var ancak bu mutlu sona etki ediyor bundan dolayı bunu göremeyenler için save atacağım.

İndir LT1 save Dr. Williams Hastane Sahnesi
İndir LT1 save Dr. Williams Kıyafet Mağazası V2
İndir LT1 save Professor McKenna Sahnesi
İndir LT1 save Mutlu Son başlangıcı

Umarım saveleri doğru atmışımdır.Mutlu son save'ni yapamayanlar için attım ancak oyunu devam ettirmeniz lazım.Çünkü mutlu son hemen bitmiyor ve karşınıza bir şeçim sahnesi gelecek.Bu şeçim sahnesi ise ''Polis Ablamız'' ve ''Dr. Williams' ile ilgili.Bu kısım geldiği zaman save alıp iki sahneyi de görün :)
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Yukarıdaki yorumumda birkaç şey eklemeyi unutmuşum

SPOİLER!

Hastanede öncesinde kız arkadaşımızın telefonu çalınıyor o kısımda ''sadece bir telefon'' deyip aynı zamanda hastanede onu affetmemeniz durumunda mutlu son ile ilgili olan birkaç yan sahneyi de açmış oluyorsunuz.Böylelikle ''Professor McKenna'' sahnesi görebilirsiniz ancak bunu yapmanız durumunda ''Haley'' mutlu sondan çıkar ve ''Karen'' ''Nikki'' sonunu görürsünüz.Bazı kısımlarda Haley'i tercih etmemeniz durumunda ilişki puanı kayıp edersiniz.Artık tekli sonları da bir şekilde kendiniz bulacaksınız :D
 
O

Oreyza1

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Mar 2021
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Android link bozuk link güncellenecek mi?
 
Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
129
Tepki puanı
12
Puan
0
Kredi
1$
ya bu en son sürüm değil mi grup son neden yok gibi
 
Üst Alt