Deep Games'in ilk oyunu.
Oyunumuzun hikâyesi gerçekten vasat altı kalmış. Yapımcıların oyuna iki üç tane mafya koyup hikâye oluşturma fantezisini bir türlü anlayamıyorum. Olmuyor kardeşim işte neden zorluyorsun bu kısmı. Hikâye ilk başlarda fena değil gibi duruyordu ancak her şey o kadar anlamsız ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor ki oyundan bunalıyorsunuz. Bir süre sonra metinleri okumanın bile bir anlamı kalmıyor, öyle bir saçmalıyor ki yapımcı yarabbi şükür diyorsunuz. Ne bir hikâye derinliği var ne de bir karakter derinliği.
The DeLuca Family gibi oyunlardan sonra yapımcıların çoğu bu tarz hikâyelere yönelmeye başladı, içlerinden bunu iyi yapanlar var ancak oyunumuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kısacası oyuna hikâye için giriyorsanız hiç girmeyin, hikâye konusunda beklentinizi düşük tutmanız sizin yararınıza olur.
Oyundaki karakterleri ve modellemeleri gerçekten çok beğendim. Belki oyunda beğenebileceğiniz tek şey karakterler modellemeleri. Oyunda 20'ye yakın animasyon bulunuyor ancak içlerinden sadece birkaç tanesi güzel. Yapımcımız hareketli animasyon konusunda da ortalama bir iş çıkarmış. Bunların haricinde oyundaki görselliği ve kadınları beğendiğimi söyleyebilirim. Ayrıca oyunun arka plan müziklerini de beğendim. Oyunda görebileceğiniz 4 tane son var ve şahsi olarak içlerinden sadece bir tanesi güzeldi.
Oyunun sonları o kadar aceleci ve acemice yapılmış ki böyle son mu olur diyorsunuz.
Yani genel anlamda oyunumuz pek başarılı değildi. Aslında eldeki malzeme ve karakterler çok iyi ancak karakter, hikâye ve ambiyans derinliği çok iyi yazılamamış. Çok iyi yerlere gidebilecek bir oyun çok kötü bir şekilde biçimlendirilmiş. Boş zamanlarınızda oynayabilirsiniz ancak çok büyük bir beklenti içine girmemenizde fayda var.
Oyunumuz global forumlarda 5 üzerinden 2.5 yıldız alabilmiş bir oyun. Oyunda çok fazla eksik var, bütün her şeyi görerek oynamak isterseniz yaklaşık 1 ila 1.30 saatinizi alır

Ayrıca İngilizce olarak oynayacaksınız pek zorlanacağınızı düşünmüyorum, belli şeyleri anlamanız yetiyor. Ufak tefek İngilizce bilginiz varsa oyunumuzu deneyebilirsiniz.