Mackenzie
Yönetici
Son Konular
8'e Kadar gelicekmi adminThe Tan - Bölüm 1
Ekli dosyayı görüntüle 1714
Yayıncı:
Y3df
Diğer bölümler yakında eklenecektir.
Kurulum:
-İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartmanız yeterli olacaktır.
BÖLÜM 1:
ONEDRIVE - CLOUD - ANONFILES
Admin devamı gelicekmi ?The Tan
Ekli dosyayı görüntüle 3568
Yayıncı:
Y3df
Diğer bölümler yakında eklenecektir.
Kurulum:
-İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartmanız yeterli olacaktır.
BÖLÜM 1:
CLOUD
BÖLÜM 2:
CLOUD
BÖLÜM 3:
CLOUD
Kadroda okulu dolayısıyla aktif olamayanlar veya okulu dolayısıyla ayrılan çok kişi olduğu için, Türkçe Çizgi Roman bir süre gelmeyecek. Türkçe Oyunlara yoğunluk verilcek.Admin devamı gelicekmi ?
anladımKadroda okulu dolayısıyla aktif olamayanlar veya okulu dolayısıyla ayrılan çok kişi olduğu için, Türkçe Çizgi Roman bir süre gelmeyecek. Türkçe Oyunlara yoğunluk verilcek.
Ben de merak ediyorumkonularını neden yazmıyosunuz
Genelde incest çizgi romanlar o yüzden biz incest'te karşıyızBen de merak ediyorum
Ağa mesela yeni bölüm geldiğinde siz bastan mi başlayacaksınız?Adamsın admin rica etsek devamı ne zaman gelecek 8 bölüm bu yanılmıyorsam
Yakın zamanda gelecek yeni çizgi romanlar ve devam edicektir.Ağa mesela yeni bölüm geldiğinde siz bastan mi başlayacaksınız?
Başka bi şey hakkında da soru soracam. Bu siteden final yapmış bir iki tane oyunu daha bir kaç saat önce indirdim. Oyun girişinde bu siteye girerken ki bilgilerim istendi. Doğru yazmama rağmen açılmıyor. "Bir paket ya da erişim kartına ihtiyacınız var " yazıyor. Ne yapmam lazımYakın zamanda gelecek yeni çizgi romanlar ve devam edicektir.