Android gelir mi?
Yapımcı tarafından eklenirse bizde ekliyoruz.android eklendi denilmiş yorumlarda fakat yok, gelir mi
Discord sunucumuzda #oyun kanalında sabitlenen mesajlarda kadın başrol oyunlar yazıyor göz atabilirsiniz.pekı bu tarz basrol kadın oyun onerınız var mıdır, oyun kalmadı bıttı hepsı neredeyse
Inside Jennifer oynamanı öneririm. Ama şu anlık ingilizce sürümü bulunuyor.pekı bu tarz basrol kadın oyun onerınız var mıdır, oyun kalmadı bıttı hepsı neredeyse
Geri dönüşünüz için teşekkürler en kısa zamanda linkler yenilenecektir.mega linki bozuk
Editörümüze bildiriyorum güncelleyecektir.linkler hala bozuk
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.bu oyunu çevirme veya yapay zeka çeviri olarak sunamaz mısınız?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.24.büyüde kaldım yardım edecek birileri varmı
bana böyle oyunlar lazım senin yorumunda ki gibi D: bildiğin var mı dostum kadın başrol ? hemen hemen çoğunu oynadım ama gözden kaçırdığım olabilir yazarsan sevinirim. ve türkçe olması lazımAçılmamış gül iken kabak çiçeğine dönüşün mükemmel anlatımı. Biraz ingilizceniz varsa hikayesi sizi içine çekecektir. Güncel versiyonun gelmesini dört gözle bekliyorum