VC Productions adlı yapımcımızın dördüncü oyunu. Belki onu
Pantyhoes oyunu ile hatırlarsınız. Açıkçası oyunun hikâyesi ilk başlarda çok güzel ve detaylı bir şekilde anlatılıyor, zaten oyunumuzun kendisi çerezlik bir yapım,
2-3 saat kadar sürüyor. Bu süreç içinde işlenen hikâye aslında pek de fena ilerlemiyor ancak yapımcımız oyunu bir anda çok hızlandırıyor ve her şey aniden bitiveriyor.
Yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi oluyor ancak bunlar bir karakterin yolunu kapatmak ya da herhangi bir sahneyi kaçırmak anlamına geliyor. Oyunun kaderini değiştirecek çok da fazla seçim yapmıyorsunuz. Bazı sahnelerde pek bir iradeniz olmuyor ancak çoğu yerde seçim hakkı sizde.
Geçmişte madde bağımlısı olmuş bir karakterimiz olduğundan dolayı başlarda hikâye aslında ilgi çekiydi. Bu bağımlılıktan kurtulmamız ve hemen sonrasında geçmişte terk ettiğimiz aile üyeleriyle bir bağ kurmaya çalışmamız aslında çok güzeldi. Tabii her şey bir anda bitince hikâye yarım yamalak kaldı. Bundan dolayı hikâyenin idare eder derecede olduğunu söylemem gerekli, kendini bir şekilde oynattırıyor diyelim
Oyundaki karakterlerin çoğunu beğendim, oyunun isminden de anlaşılacağı üzere bu konsepti herkesin beğenmeyeceğini düşünüyorum. Tabii oyunda sadece ''milf'' karakterlerin bulunmadığını söylemek istiyorum. Açıkçası ben karakterlerin çoğunu beğendim, bence hepsi görsel anlamda başarılı olmuş. Oyunun animasyon sahneleri idare eder düzeydi, öyle ağım şahım bir animasyon yok ancak oyunun görsel sahneleri bence fena değildi.
Oyunda görebileceğiniz pek çok son var, her karakterle bir son görmeniz mümkün ancak
bunun bir harem oyunu olmadığını unutmayın. Oyunun sonlarını pek başarılı bulamadım, çünkü yapımcı oyunu bitirmek için çok acele etmiş, hikâye gibi sonlar da biraz yetersiz kalmış. Oynanabilir ortalama bir yapım olmuş, oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor, bu biraz can sıkıyor, artık arkaya müzik açıp oynarsınız
Ayrıca İngilizce oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum, oyunun dili o kadar da zorlayıcı değildi.
Oyunumuz final verdi, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır