The King of Milfs - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy The King of Milfs

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.1
TripKolik

TripKolik

Editör
Kredi
0$
The King of Milfs.jpg

GENEL BAKIŞ

Ölümcül olan aşırı dozda uyuşturucudan kurtulduktan sonra, genç bir adama hayatını daha iyi hale getirmesi için ikinci bir şans verilir.
Bir araba kazasından sonra yetim kalan ana karakter, yakın bir arkadaşı olan Reina tarafından alınır.
18 yaşında, kocası Ethan, yatak odasında ot keşfettikten sonra ana karakteri tekmeliyor.
Sonraki 7 yıl boyunca, ana karakter derin depresyona ve ağır uyuşturuculara düştü;
Neredeyse ölümcül bir aşırı doz onu, Reina'nın onu bulduğu hastanede bulur.
Ethan, ana karaktere hayatını daha iyi hale getirmesi için son bir şans vermeyi kabul eder,
ancak ana karakter rehabilitasyondan ayrıldığında hayatta ikinci bir şansa ihtiyacı olan tek kişinin kendisi olmadığını fark eder...

Paylaşılan Tarih: 21.04.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.1
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.15 GB

Oyun Konuları
3DCG, male protagonist, milf, big ass, big tits, teasing
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra The King of Milfs oyununu çalıştırın.

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - WORKUPLOAD

GÖRSELLER

AdultoyunÇeviri.jpg AdultoyunÇeviri1.jpg AdultoyunÇeviri2.jpg

Son düzenleme:
J

jackalbruce

S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Selamlar admin maalesef linklerde sıkıntı var.

D

dasdsda34

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Androind linkii neden yokk hayırrr

C

chronsell12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Windows sürümü mega linki kırık

nankatsu_13

nankatsu_13

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Windows mega linki kırık.

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
VC Productions adlı yapımcımızın dördüncü oyunu. Belki onu Pantyhoes oyunu ile hatırlarsınız. Açıkçası oyunun hikâyesi ilk başlarda çok güzel ve detaylı bir şekilde anlatılıyor, zaten oyunumuzun kendisi çerezlik bir yapım, 2-3 saat kadar sürüyor. Bu süreç içinde işlenen hikâye aslında pek de fena ilerlemiyor ancak yapımcımız oyunu bir anda çok hızlandırıyor ve her şey aniden bitiveriyor.

Yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi oluyor ancak bunlar bir karakterin yolunu kapatmak ya da herhangi bir sahneyi kaçırmak anlamına geliyor. Oyunun kaderini değiştirecek çok da fazla seçim yapmıyorsunuz. Bazı sahnelerde pek bir iradeniz olmuyor ancak çoğu yerde seçim hakkı sizde.

Geçmişte madde bağımlısı olmuş bir karakterimiz olduğundan dolayı başlarda hikâye aslında ilgi çekiydi. Bu bağımlılıktan kurtulmamız ve hemen sonrasında geçmişte terk ettiğimiz aile üyeleriyle bir bağ kurmaya çalışmamız aslında çok güzeldi. Tabii her şey bir anda bitince hikâye yarım yamalak kaldı. Bundan dolayı hikâyenin idare eder derecede olduğunu söylemem gerekli, kendini bir şekilde oynattırıyor diyelim :)

Oyundaki karakterlerin çoğunu beğendim, oyunun isminden de anlaşılacağı üzere bu konsepti herkesin beğenmeyeceğini düşünüyorum. Tabii oyunda sadece ''milf'' karakterlerin bulunmadığını söylemek istiyorum. Açıkçası ben karakterlerin çoğunu beğendim, bence hepsi görsel anlamda başarılı olmuş. Oyunun animasyon sahneleri idare eder düzeydi, öyle ağım şahım bir animasyon yok ancak oyunun görsel sahneleri bence fena değildi.

Oyunda görebileceğiniz pek çok son var, her karakterle bir son görmeniz mümkün ancak bunun bir harem oyunu olmadığını unutmayın. Oyunun sonlarını pek başarılı bulamadım, çünkü yapımcı oyunu bitirmek için çok acele etmiş, hikâye gibi sonlar da biraz yetersiz kalmış. Oynanabilir ortalama bir yapım olmuş, oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor, bu biraz can sıkıyor, artık arkaya müzik açıp oynarsınız :D Ayrıca İngilizce oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum, oyunun dili o kadar da zorlayıcı değildi.

Oyunumuz final verdi, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır :)

nankatsu_13

nankatsu_13

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
VC Productions adlı yapımcımızın dördüncü oyunu. Belki onu Pantyhoes oyunu ile hatırlarsınız. Açıkçası oyunun hikâyesi ilk başlarda çok güzel ve detaylı bir şekilde anlatılıyor, zaten oyunumuzun kendisi çerezlik bir yapım, 2-3 saat kadar sürüyor. Bu süreç içinde işlenen hikâye aslında pek de fena ilerlemiyor ancak yapımcımız oyunu bir anda çok hızlandırıyor ve her şey aniden bitiveriyor.

Yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi oluyor ancak bunlar bir karakterin yolunu kapatmak ya da herhangi bir sahneyi kaçırmak anlamına geliyor. Oyunun kaderini değiştirecek çok da fazla seçim yapmıyorsunuz. Bazı sahnelerde pek bir iradeniz olmuyor ancak çoğu yerde seçim hakkı sizde.

Geçmişte madde bağımlısı olmuş bir karakterimiz olduğundan dolayı başlarda hikâye aslında ilgi çekiydi. Bu bağımlılıktan kurtulmamız ve hemen sonrasında geçmişte terk ettiğimiz aile üyeleriyle bir bağ kurmaya çalışmamız aslında çok güzeldi. Tabii her şey bir anda bitince hikâye yarım yamalak kaldı. Bundan dolayı hikâyenin idare eder derecede olduğunu söylemem gerekli, kendini bir şekilde oynattırıyor diyelim :)

Oyundaki karakterlerin çoğunu beğendim, oyunun isminden de anlaşılacağı üzere bu konsepti herkesin beğenmeyeceğini düşünüyorum. Tabii oyunda sadece ''milf'' karakterlerin bulunmadığını söylemek istiyorum. Açıkçası ben karakterlerin çoğunu beğendim, bence hepsi görsel anlamda başarılı olmuş. Oyunun animasyon sahneleri idare eder düzeydi, öyle ağım şahım bir animasyon yok ancak oyunun görsel sahneleri bence fena değildi.

Oyunda görebileceğiniz pek çok son var, her karakterle bir son görmeniz mümkün ancak bunun bir harem oyunu olmadığını unutmayın. Oyunun sonlarını pek başarılı bulamadım, çünkü yapımcı oyunu bitirmek için çok acele etmiş, hikâye gibi sonlar da biraz yetersiz kalmış. Oynanabilir ortalama bir yapım olmuş, oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor, bu biraz can sıkıyor, artık arkaya müzik açıp oynarsınız :D Ayrıca İngilizce oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum, oyunun dili o kadar da zorlayıcı değildi.

Oyunumuz final verdi, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır :)
Birkaç gün önce indirip denedim herhangibir sx sahnesi yoktu ve 2-3 değil yarım saat sürdü sürmedi :p

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Birkaç gün önce indirip denedim herhangibir sx sahnesi yoktu ve 2-3 değil yarım saat sürdü sürmedi :p
Sitemizdeki sürümü oynadıysanız o kadar saat sürmeyebilir, oyun şu anda v 1.0. sürümüyle final verdi. Sitemizdeki sürüm çok eski :)

Üst Alt