Oynanmayacak derecede kötü bir oyun olmuş, hikayeyi geçtim oyun bildiğiniz bir tecavüz olayını işliyor ve bunu işlerken duygusuz, pislik bir şekilde işliyor. Fantezi uğruna oyunda kontrol ettiğiniz kızların yapmadığı şey kalmıyor. Oyun hikayeden uzak, üzücü olan ise kızların aşağılanmış bir şekilde oyundaki bütün sapık ve andaval erkeklerle yatması, peki neden diye soracak olursanız ''kızlar zorunda kalıyor'', evet doğru duydunuz, hikayeyi yazan vasat yapımcı değişik fantezilerini giderebilmek için ortaya iki kız koymuş ve bu iki kız da çok çaresiz, bundan dolayı oyuna başladığımız daha ilk dakikada önlerine çıkan kişilerin hemen üstlerine atlıyorlar. Neredeyse oyundaki bütün erkek karakterler de pisliğin teki, pisliği geçtim çoğu tecavüzcü ve sapık. Yapımcı bir BDSM ve Blackmail fantezisi yapayım derken oyunu sapık erkeklerle doldurmuş ve oyunda kadın karakterlerin çoğunu da bir sürtüğe çevirmiş.
Oyunun yarısında hatta çeyreğinde oyunu daha fazla kaldıramadım. Sinirlenmeyi geçtim, gördüğüm pislik sahneler gerçekten midemi bulandırdı. Bunu özellikle yazıyorum, oyunda bir baba kızına hiç olmayacak şeyler yapıyor, siz anladınız neler yaptığını, buraya kirli bir şekilde yazmak istemiyorum, biz de bunu izlemek zorunda kalıyoruz. Ben sanıyorum ki kızları kurtaracağız, iyi biri karşımıza çıkacak falan ama nerede. Oyun git gide daha da kötüleşiyor, kızlar bir süre sonra cinsel ilişki makinesine dönüyor. Oynamayın, oynattırmayın, daha önce de NTR işleyen oyunlar oynadım ancak bu bende ayrı bir sinir kayması yarattı. Bazen Adult Oyun dünyasının arkasına sığınılıp çok pislik şeyler yapılıyor. Birçok oyunda belli şeyleri görmezden geliyorum ancak bu oyunda görmezden gelinemeyecek derecede kötü olan olaylar var.
Yapımcının kafasının kesinlikle çalıştığını düşünmüyorum, oyun ile ilgili diyebileceğim tek şey oyundaki karakterlerin ve belli animasyon sahnelerinin iyi olması, onun dışında oyunda ne bir hikaye var, ne de bir nahiflik var. Yapımcı kadın karakterleri oyuna aşağılanması, şantajlanması ve bir sürtük gibi kullanılması için koymuş, hatta oyunun sonunda kızlar şaka gibi '' umarım bir kurtarıcı şövalye bulabiliriz'' demesin mi, ahahahaha şaka gibi, yemin ediyorum gül gül öldüm. Normalde usturubumu bozmadan bütün oyunlara nazik bir şekilde yorum yapmaya çalışıyorum ancak bu oyuna verebilecek olsam 0 yıldız verirdim. Oyunu hızla moda alın ve sadece sahneleri izleyin, bu oyuna verilecek değer bu olmuş, oyunun kendisi de kısa ve yaklaşık 1 saat bile sürmüyor. Keşke bu oyun yapay zeka robotu ile çevrilmemiş olsaydı, bunun yerine 10 dakikalık bir oyun çevrilmiş olsa çok daha büyük bir hizmet olurdu.
Oyun beni o kadar dellendirdi ki sayfalarca bu oyunu gömebilirim. Anladığım kadarıyla kafası basmayan yapımcımız bunun devam oyununu yapacak. Umarım kendine bir beyin takar da devam ettireceği oyunu daha makul bir düzeye getirir...