The Interim Domain - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android The Interim Domain

Güncel Sürüm Bilgisi
0.21.0
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Kredi
0$
adultoyunceviribanner211.jpg

GENEL BAKIŞ

Ana karakter uyanır ve kendisini eski dünya ile yeni arasında var olan bir alem olan İnterim'de bulur. Çok geçmeden, kendisine yardım etmesi için gönderilen metafizik bir varlık olan Entede olan Mira ile karşılaşır. Ondan, henüz yoluna devam etmemiş olanlara yardım etmek için orada olduğunu öğrenir. Geride kalan bu insanlar umutsuzca eski yaşamlarının anılarına tutunurken, bir yandan da kendi durumunun nedenini öğrenirken onların varlıklarıyla yüzleşmelerine yardım etmelidir. İyi oyunlar...

Paylaşılan Tarih: 20.07.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.21.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.80 GB
Oyun Boyutu APK: 1.34 GB

Oyun Konuları
3dcg, Male protagonist, Superpowers, Mobile game
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra The Interim Domain oyununu çalıştırın.

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

ANDROID

MEGA - MIXDROP

GÖRSELLER

adultoyunceviri1.png adultoyunceviri2.jpg adultoyunceviri3.jpg

Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
ILSProductions adlı yapımcımızın ikinci oyunu, onu Now & Then adlı yapımıyla hatırlayanlarınız olacaktır. Gene ve gene inanılmaz derecede uzun bir oyun yapmış, açıkçası yapımcımızın bu özelliği beni aşırı derecede bayıyor, çünkü 2 sayfada anlatabileceği kısa bir olayı bile 50 sayfada anlatmaya çalışıyor. Yapımcımızın uzun yazılarla hikâye anlatmayı sevdiğini biliyorum ancak bazı şeyleri daha sade ve daha az cümleyle anlatmalıydı, beni oyun hakkında en çok bayan şey, oyunu oynadığım her dakika 1000 sayfalık bir roman okuyor gibi hissetmemdi. Bu dediğim unsur kesinlikle bazı oyuncuları bayacaktır :)

Oyunumuzun hikâyesi aslında çok güzel ancak o kadar uzun metinler var ki hikâyenin içinde kaybolup bir türlü oyuna odaklamıyorsunuz. Hani mübarek adam yazdıkça yazmış. Hikâye bir nevi reenkarnasyona benzer bir olayı işliyor, bizim karakter olarak amacımız insanların ruhunu huzurlu bir şekilde bir sonraki hayat döngüsüne taşımak, bunlar olurken de çeşitli olaylar yaşıyoruz, çünkü hikâye içerisinde sürekli olarak bir belirsizlik ve gizem var. Yaptığınız seçimlere belli yerlerde dikkat etmeniz gerekli, çoğu seçimi yapmak hiç zor değil ancak bazı seçimleri yaparak karakterlerin bir sonraki döngüye acı içinde gitmelerine sebep olabiliyorsunuz. Ayrıca bazı karakterlerin sonlarını da kapatmanız mümkün.

Hikâyenin fantastik bir evrende geçtiğini söylemek de mümkün; ruhani, ulvi, hatta tanrı katında karakterler görebiliyorsunuz. Bunların içinde biz de özel bir yerde bulunuyoruz, döngü içerisindeki rolünüzü zaman geçtikte daha iyi anlıyorsunuz, ilk başlarda tam anlamıyla ''ulan ben ne oynuyorum?'' diye kendi kendinize soru sormanız muhtemel. Şunu baştan söylemeliyim, çok uzun yazıları okumayı sevmiyorsanız ve sabırlı biri değilseniz bu oyun sizler için değil.

Oyundaki karakterlerin bir kısmını beğendim, bir kısmını pek beğenemedim. Özellikle görsel anlamda bazı karakterler diğerlerinden çok çok daha üstün. Her karakterin ayrı bir hikâyesi var ve bunlar gerçekten inanılmaz derecede uzun bir şekilde işleniyor, her karakteri inciğine cıncığına kadar tanıyorsunuz. Bazı karakterlerin hikâyeleri çok derin ve anlamlıyken bazı karakterlerin hikâyeleri daha basit. Açıkçası ben en çok Robin ve Tina ikilisini beğendim, onlara dair her bir parçayı oynadığımda oyunu daha çok oynayasım geldi.

Oyundaki animasyonlar kimi yerde iyi ancak kimi yerde pek başarılı değildi, genel anlamda animasyonların iyi olduğunu söylemek mümkün, özellikle bu oyun türüne ait oyunlarla karşılaştırdığım zaman animasyonlar bence güzeldi. Özellikle oyunun sonlarına ait animasyonların iştah kabartan türden olduğunu söylemem gerekli. Oyunda kötü sonla beraber 20 tane son bulunuyor, her biri güzel bir şekilde işleniyor, önceki oyunda olduğu gibi herkesle takılabiliyorsunuz ancak göreceğiniz sonlar ya çoklu ya da tekli sonlar oluyor, yani oyunda harem söz konusu değil.

Özellikle oyunun son çeyreği çok güzeldi, oyunun sonları ve sonların içindeki animasyon sahneleri çok başarılıydı. Keşke oyunun başı ve ortaları da böyle işlenmiş olsaydı. Açıkçası oyun bazen hikâye anlamında sizi bayabiliyor, çünkü bazı şeyler çok uzatılıyor. Hani bu kadar yazı okumak istesem kitap okurdum sanırım ama bu bile o kadar uzun bir kitap olmazdı :D Oyun benim için ortalama bir yapımdan öteye gidemiyor, bunun en büyük sebebi metinlerin aşırı derecede uzun olması, ayrıca yapımcımızın hâlâ eski sürüm Honey Select'i kullanması, eğer Honey Select 2'yi kullanmış olsa Eternum'daki görsel sahneleri görebilirdik. Oynanmayacak bir oyun değil ancak kesinlikle sabırlı ve fazla fazla metin okuyabilen oyunculara hitap ediyor :) Oyunumuzun temposu inanılmaz derecede düşük.

Vakit ayırmak isterseniz oyunumuzun 24 saatlik bir oynanış süresi olduğunu söylemem gerekli, arka planda efekt sesleri ve müzik bulunuyor. İngilizce bilgisi kesinlikle istiyor, zira metinler çok uzun ve çok fazla terim var. Oyunumuz sitemizde güncel değil, umarım en kısa sürede güncelleme alır.

Üst Alt