LfkCn
Kayıtlı Üye
knka hakkını kullanmak için acele etme bence çok daha sağlam oyunlar var araştır birazOyun iyi oyun vip üyelerin 1 adet ceviri istediği hakkı vardı adminden istesem yapar sanırım 🫶
knka hakkını kullanmak için acele etme bence çok daha sağlam oyunlar var araştır birazOyun iyi oyun vip üyelerin 1 adet ceviri istediği hakkı vardı adminden istesem yapar sanırım 🫶
eğer sitedeki oyunlardan birini seçmek zorunda değilsen global sitelere bak derim cidden aşırı iyi oyunlar varOyun iyi ya beğendim ben iş yapar zaten potansiyeli iyi olan cok fazla oyun var bu aralar seçmek zor
bilmiyom bakarımeğer sitedeki oyunlardan birini seçmek zorunda değilsen global sitelere bak derim cidden aşırı iyi oyunlar var
Zaten şu andaki güncel sürümüde 3.5 ?3.5 çıktı güncelleme ne zaman gelir
Bildiriyorum editöremixdrop linki kırık
Güncellendimixdrop linki kırık
Yapımcısı türkçe yamalı halde cıkarmış türkçesini oynamadım bizim yaptığımız kadar kalitelimi bilmiyorum.Deneyip yorum yazarsan seviniriz.bu sürümü indirirsem türkçe olur mu dillerde türkçe ve ingilizce var .sitede türkçe sürümüde var ama onun bölümü 3.bölüm bu daha güncel sanırım .eğer yanlışlıkla yazılmadıysa indirmek istiyorum ama ek olarak tr sürümününde olması kafamı karıştırıyor
Aşağıya yönlendirici sitenin reklamlarını nasıl geçebileceğine dair bir konu bıraktım, yardımcı olacaktır.Arkadaşlar ben bu linklerden indirmeyi bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı?