Phoenix
Editör
Editörümüze bildiriyorum en kısa sürede güncellenecektir.V53121 ne zaman gelir buraya ?
Editörümüze bildiriyorum en kısa sürede güncellenecektir.V53121 ne zaman gelir buraya ?
Reis android sürümü telefon yüklemeden sorun yaşıyorum android seçeneğinde cloud ru şeklinde indirme yapıyorum dosyalar yükleniyor sonuna geldiğinde yüklenmesi diyor nedeni nedir ? Genel olarak diğer yuklemeleri yapıyorum oyunlar turkce oyunlarda yardımcı olabilir misinUmarım Eğleniriz.
Sağlam bir internet kaynağınız olmadığından dolayı bu hatayı veriyor olabilir. Yeterli depolama alanınız da olmayabilir.Reis android sürümü telefon yüklemeden sorun yaşıyorum android seçeneğinde cloud ru şeklinde indirme yapıyorum dosyalar yükleniyor sonuna geldiğinde yüklenmesi diyor nedeni nedir ? Genel olarak diğer yuklemeleri yapıyorum oyunlar turkce oyunlarda yardımcı olabilir misin
Şu anda %51 Türkçe olarak mevcut. İngilizcesi ise %55Merhaba;
% kaç oldu ?
Hangi linklerde problem yaşıyorsunuz?linkleri yenileye bilir miyiz
Rica ederim iyi oyunlar.hallettim teşşekkürler benim hatam
%67 olması lazım.beyler şu anda oyunun yüzde kaçında bilen var mı?
Oyunun oynanış videoları YouTube'da vardır oralara bakabilirsiniz.yüzde 37 ye geldim bana strangerlerla konuş gibi bişi diyip tavsiye istiyor sitesine yönlendiriyor
Yapımcıya bağlı bir durum. O güncellerse bizde güncelleyeceğiz.Mobil sürümü neden guncellemiyorsunuz
Yüzde %67 civarı olması lazım.Yüzde kaç şuan v67 sürmünde