The Genesis Order Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
A

antisosyal

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ana karakterin yatak odasındaki hile menüsü eskiden oynadığımda açılıyordu ama şimdi APK boyutundan dolayı açılmıyor uyarısı alıyorum

M

Miracinho

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Linux kullanan bilgisayarlara uygun mudur windows sürümü veya linux gelir mi

R

raiki

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
hocam final sahnesini android üzerinden oynayamazsınız demişşiniz bu final sahnesi derken oyunun yüzde kaçını kapsıyor ona göre pc den yada androidden indirecem

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
hocam final sahnesini android üzerinden oynayamazsınız demişşiniz bu final sahnesi derken oyunun yüzde kaçını kapsıyor ona göre pc den yada androidden indirecem
Oyunun apk sürümünde oyun %89da bitiyor. Mağazadan özel kıyafetler ve final sahnesi apk sürümünden çıkartıldı gerekçesi ise bunlar eklendiğinde oyunun apk boyutu aşırı yüksek olduğu için telefonlarda kurulum yapılmasını engellemesinden ötürüydü. Pcde ise %100 yapabilirsiniz.

Voult Boy

Voult Boy

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun apk sürümünde oyun %89da bitiyor. Mağazadan özel kıyafetler ve final sahnesi apk sürümünden çıkartıldı gerekçesi ise bunlar eklendiğinde oyunun apk boyutu aşırı yüksek olduğu için telefonlarda kurulum yapılmasını engellemesinden ötürüydü. Pcde ise %100 yapabilirsiniz.
Hiçbir zaman apk olarak gelmiyicekmi demek bu

0

0mrdgn

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Oyunu indirdim ama yükleyince herhangi bir tepki vermiyor yükleme bitince bir şey olmuyor yani

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyunu indirdim ama yükleyince herhangi bir tepki vermiyor yükleme bitince bir şey olmuyor yani
Eksik indirilmiş olabilir oyunu silin telefonda oynuyorsanız apk boyutunun 4-5 katı genişliğinde boş alan bırakın pcden oynuyorsanız normal boyutundan 1.5 kat boş alan bırakıp tekrardan kurulumunu yapın.

J

Jonathan.

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhabalar ben oyunu indirdim giriş yapmaya çalıştığımda maximum cihaz sınırına ulaşıldı uyarısı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
özel versiyonla normal versiyon arasındaki fark ne?

V

vankleiss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son 1 anahtar kaldı ve bugda kaldı sanırım hiçbir türlü bulamıyorum. Nereden bulabilirim? Sandığın yeri belli ama anahtar elde edemiyorum.

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
Son 1 anahtar kaldı ve bugda kaldı sanırım hiçbir türlü bulamıyorum. Nereden bulabilirim? Sandığın yeri belli ama anahtar elde edemiyorum.
Oyun final vereli çok oldu. Tahminimce kimse hatırlamadığı için yardım etmez. En iyisi ingilizce bir şekilde youtubeden aratıp izlemen. Daha hızlı sonuca ulaşırsın.

Üst Alt