Tahmini kaç gün sonra?Normalde finaliyle birlikte herkese açılma durumu vardı ancak oyun motoru 'RPGM' olduğundan APK'sını yapmak ve stabil hale getirmek daha zor. Önceki APK'ları yapan yazılımcımız da vakit ayıramadığından gecikti haliyle. Mümkün olan en kısa zamanda Android platformuna çıkartılacak oyun, sonrasında betadan çıkar muhtemelen.
Belirli bir tarih veremiyoruz maalesef.Tahmini kaç gün sonra?
Oyunların çevirisi uğraş gerektirir elbet emeğinizin karşılığını almak isteminz de normal. Ancak sözünüzde durmazsanız insanlar neden size güvenip ürünlerinizi satın alsın?Belirli bir tarih veremiyoruz maalesef.
Bahsettiğimiz gibi oyunu androide portlayacak yazılımcımız müsait olduğu vakit oyun android linkleriyle beraber erken erişimden çıkacak.Oyunların çevirisi uğraş gerektirir elbet emeğinizin karşılığını almak isteminz de normal. Ancak sözünüzde durmazsanız insanlar neden size güvenip ürünlerinizi satın alsın?
Allah razi olsun kral 1 sene sonra mesaj atmışsınızBahsettiğimiz gibi oyunu androide portlayacak yazılımcımız müsait olduğu vakit oyun android linkleriyle beraber erken erişimden çıkacak
Bu şekilde tepki vermeniz, uzun süredir beklemenizden ötürü normal karşılanabilir ancak burada muhatap olduğunuz moderatörün de yapabileceği bir şey yok açıkçası.Allah razi olsun kral 1 sene sonra mesaj atmışsınız
Bahsettiğim gibi teknik olarak zor bir oyun olmasından ötürü net bir şey söylemek istemem ama mevcut yazılımcımız oyunun APK'sı üzerine çalışıyor, mümkün olan en kısa sürede çıkartılacak.Tahmini kaç gün sonra?
Bu NLT nin yeni oyununuda 2030'da çıkartırsınız artıkBahsettiğim gibi teknik olarak zor bir oyun olmasından ötürü net bir şey söylemek istemem ama mevcut yazılımcımız oyunun APK'sı üzerine çalışıyor, mümkün olan en kısa sürede çıkartılacak.
dostum olay çıkartmak değil şimdi bu adamlar tgoyu pc için çıkartsalar pcsi olmayan adamlar başlayacak ve pcsi olan kişiler oyuna erişirken androidciler beklemeyye devam edicek bu da orta da bi haksızlık yaratacaak eğer apkya çevirmiş olsalardı emin ol ilk önce AOÇ yayınlardı benim bunlardan haberim olmadığı için ben de biraz isyan ettim ama adamlar da haklı bi yandanBu NLT nin yeni oyununuda 2030'da çıkartırsınız artık
Türkçeleştirdiğimiz oyunları çalıştıran sanal makineye yakın zamanda gelen Windows 11 güncellemesi sonrası maalesef oyunu açamazsınız. Çözüm olarak Windows 10 kullanabilir veya 'BlueStacks' gibi APK'ları bilgisayar ortamında çalıştıran ek bir uygulama kullanabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 16876
bu ne hatası