The Genesis Order Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
profesor1905

profesor1905

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
7 ayı geçti. Oyun hala güncellenecek.

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
Gerekli açıklamalar discord sunucumuzda Genesis Order özel kanalında yapıldı

Y

yahkem35

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Gerekli açıklamalar discord sunucumuzda Genesis Order özel kanalında yapıldı
ben discord kullanmıyorum,küçük bir açıklama da buradan yapabilir misiniz ? Neden gecikme yaşandığıyla ilgilenmiyorum açıkçası sadece güncelleme ne zaman gelecek ne zaman oyanabilicez , kaça ay oldu oyun bitti neredeyse en ufak bi güncelleme yok

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
ben discord kullanmıyorum,küçük bir açıklama da buradan yapabilir misiniz ? Neden gecikme yaşandığıyla ilgilenmiyorum açıkçası sadece güncelleme ne zaman gelecek ne zaman oyanabilicez , kaça ay oldu oyun bitti neredeyse en ufak bi güncelleme yok
Maalesef güncellemenin ne zaman geleceği ile ilgili net bir tarih veremiyoruz. Gecikmenin kaynağı da aslında birkaç sebep beraber var maalesef tek bir sorun değil. Yazılımcımız şu an diğer oyunlar ile de uğraşıyor ve maalesef bu oyunun portlanması diğer oyunlardan daha zorlu

N

noker61.

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Ağustos deniyordu be vay arkadaş şimdi şubat deniyor. Güven sarsıcı oldu

R

rewo35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunun türkçesi herkese nezaman açılacak acaba bekleye bekleye ağaç olduk resmen admin artık birşeyler yap

B

bahtsizbedevio

Kredi
0$
özel türkçe erişimim var ama son sürümü megadan indirdiğimde key istiyor, ben herhangi bir key almadım

R

rookie6891

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Her zaman ki gibi yine son sürüm olarak güncellenmedi

Üst Alt