ben discord kullanmıyorum,küçük bir açıklama da buradan yapabilir misiniz ? Neden gecikme yaşandığıyla ilgilenmiyorum açıkçası sadece güncelleme ne zaman gelecek ne zaman oyanabilicez , kaça ay oldu oyun bitti neredeyse en ufak bi güncelleme yokGerekli açıklamalar discord sunucumuzda Genesis Order özel kanalında yapıldı
Maalesef güncellemenin ne zaman geleceği ile ilgili net bir tarih veremiyoruz. Gecikmenin kaynağı da aslında birkaç sebep beraber var maalesef tek bir sorun değil. Yazılımcımız şu an diğer oyunlar ile de uğraşıyor ve maalesef bu oyunun portlanması diğer oyunlardan daha zorluben discord kullanmıyorum,küçük bir açıklama da buradan yapabilir misiniz ? Neden gecikme yaşandığıyla ilgilenmiyorum açıkçası sadece güncelleme ne zaman gelecek ne zaman oyanabilicez , kaça ay oldu oyun bitti neredeyse en ufak bi güncelleme yok
Hiçbir zaman şubat ayında gelir tarzı bir şey denmediAğustos deniyordu be vay arkadaş şimdi şubat deniyor. Güven sarsıcı oldu
Hiçbir zaman şubat ayında gelir tarzı bir şey denmedi
Oyun henüz %100 bitmiş değil ve bittikten sonra burada da çevirisi yapılacak. Ondan sonra herkesin erişimine açılırBu oyunun türkçesi herkese nezaman açılacak acaba bekleye bekleye ağaç olduk resmen admin artık birşeyler yap
Teşekkür ederimYeni yıla kadar veya en kötü şubat ayına kadar yapımcı tamamlar diye düşünüyorum
Rica ederimTeşekkür ederim
Çeviri iptali gibi bir durum yok ortada. Oyunu portlamada birtakım sorunlar yaşandığı ve başka sebeplerden dolayı aksamalar oldu. Oyun elbet paylaşılacakboşa para verdik yani
Özel çeviride bulunan 2 mega linkini de kontrol ettim herhangi bir Key istemiyor. Yeniden denemenizi öneririm veya başka bir tarayıcıdanözel türkçe erişimim var ama son sürümü megadan indirdiğimde key istiyor, ben herhangi bir key almadım
Seksen üç, konunun en üstündeki 'Güncel Sürüm Bilgisi' kısmından da bakabilirsin oyun güncelleme aldıkça.Oyun şuan yüzde kaçta ?