Lunael
Yetkili
Hayır Genesis order paketini satın alırsanız apk ve pc sürümlerine erişebilirsiniz.Peki APK indirnek için plus veya destekçi diyor ona gerek var mı
Son düzenleme:
Hayır Genesis order paketini satın alırsanız apk ve pc sürümlerine erişebilirsiniz.Peki APK indirnek için plus veya destekçi diyor ona gerek var mı
Daha tahmin edemeyecek kadar uzun bir süre en az 1.30 yıl diyebiliriz.oyun ne zaman final verecek
Envanterde craft için gerekli bir eşya olması lazım oradan yapabilirsiniz.Craftting menüsü nerden açıçam bulamıyorum bir türlü
Craft yapabileceğim bir kaç eşya var ama nedense olmuyor birde şu kiliesedki avizeyo nasıl tamir edicez bunun içinde yardımcı olursan çok iyi olurEnvanterde craft için gerekli bir eşya olması lazım oradan yapabilirsiniz.
Detaylı oynamadığım için bilemiyorum. Böyle takıldığın yerlerde youtube'da oynanış videolarını izleyerek geçebilirsin, videolar daha yardımcı oluyor.Craft yapabileceğim bir kaç eşya var ama nedense olmuyor birde şu kiliesedki avizeyo nasıl tamir edicez bunun içinde yardımcı olursan çok iyi olur
1 hafta içinde yayınlanabilir.Güncelleme ne zaman gelir?
Detaylı oynamadığım için bilemiyorum. Böyle takıldığın yerlerde youtube'da oynanış videolarını izleyerek geçebilirsin, videolar daha yardımcı oluytmmdir eyw
En son mart ayında bir güncelleme geldi diğer güncellemelerden habersizim bende.v.07012 versiyonunu oynamışım en son kaç güncelleme geldi bunun üzerine?
Bu hafta içinde gelecek.Son sürüm güncellemesi ne zaman gelecek acaba
Bu hafta içinde yayınlanacak.Geldimi güncelleme oyun bilgi ekran nına son guncelleme tarihi de eklerseniz çok guzel olurdu
Geliştirici günlüklerine bakmak için güncelleme abonesi paketini satın almanız gerekiyor.Geliştirici gunluğüne bakmaya neden iznimiz yok