The DeLuca Family Türkçe Rehber - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

The DeLuca Family Türkçe Rehber

  • Konuyu başlatan HarryPotter
  • Başlangıç tarihi
HarryPotter

HarryPotter

Doğasever
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
23
Tepki puanı
28
Yaş
24
Puan
0
Kredi
0$
Oynanış Hakkında :

Eğer oyunda yapacak görev bulamıyorsanız continue’ya basıp ana hikayeden ilerleyin. Serbest dolaşımda da aynı zamanda yeni görevler açılmış olmalıdır. Eğer ana hikayede ilerlemenize rağmen serbest dolaşımda yapılacak bir görev bulamıyorsanız, Wilfred’den para kasabilir veya ana hikayede ilerlemeye devam edebilirsiniz. Unutmayın, aldığınız bütün görevleri J veya ? menüsünden görebilirsiniz. Bu menüleri kullanmayı unutmayın.

Serbest dolaşım bu oyunda kenara atabileceğiniz bir şey değil. Yani sadece continue tuşuna basarak ana hikayeyi oynamaya odaklanmamalısınız. Serbest dolaşım ve ana hikaye birbirinden ayrı olsa da, karakterleri daha derinden tanımak için gerekli ve serbest dolaşım görevlerini bitirene kadar oyunu tam anlamıyla bitirmiş sayılmazsınız. Özellikle Luna ve Isabel hakkındaki en şaşırtıcı bilgileri serbest dolaşımdayken alabiliyorsunuz. Bu yüzden köşkte gezmeye ve verilen görevleri yapmaya özen gösterin.

Oyunun ? işareti ile gösterilen kısımda size yardımcı olabilecek bütün bilgiler bulunmakta. ? İşaretine tıklayıp olaylar kısmına girerek, görevin ismini ve görevi tamamlamak için neye ihtiyacınız olduğu, gündüz mü yoksa gece mi gitmeniz gerektiği tarzı bilgileri alabilirsiniz. Eğer istediğiniz görev ? kısmında yoksa J kısmına gelip görevi aldığınız kişiye tıklayarak görevi yapmak için gereken şeyleri öğrenebilirsiniz. Görevi kimden aldıysanız (Luna, Gracie, Isabel vs.) J kısmında onun isminin üstüne tıklayın. Görevi yapmanız için gerekli her şey orada bulunmakta. Unutmayın, oyunu nasıl oynayacağınız ? ve J şeklinde gösterilen kısımlarda net bir şekilde anlatılıyor.

Wilfred’in görevleri :

Wilfred’in görevleri basit bir mekanik kullanıyor. Kendi özelliklerinize ve görevin özelliklerine bakıp görevi yapıp yapmamaya karar veriyorsunuz. Eğer özellikleriniz düşükse sağdan soldan özellik kasmaya bakın. Karakterlerin size verdiği görevleri ise kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Çoğunda odanızda bulunan bilgisayarı kullanmanız gerekmekte.

Soldato olmak için Wilfred’in görevlerini ve serbest dolaşımdaki görevleri yaparak ilerleyin. Isabel’in serbest dolaşımdaki şarap görevleri de baya exp veriyor. 5 seviye olduktan sonra Wilfred’in olaylar kısmından terfi ayinini yerine getirmeniz gerekmekte, eğer terfi ayinine katılmazsanız oyun sizi soldato olmuş saymıyor, yani 5 seviye olduktan sonra Wilfred’in olaylar kısmından terfi görevini yapmanız gerekmekte.

Isabella :

Dans görevi için bilgisayardan araştırma yapıyorsunuz veya Isabella’yla içmek için bilgisayarınızdan şarap sipariş etmeniz gerekiyor. Genelde oyun sizi yönlendirdiği için bunları bulmakta sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yapılacak tüm serbest dolaşım kısımlarını bitirdikten sonra, continue tuşunuza basmalısınız.

6bd30cae4ff2d42d13ce240570ba4b6d-min.jpg



HERKESE İYİ OYUNLAR


 
Z

ZenoLoX

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Eki 2020
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Şu anda 4. Rütbedeyim. Yapacak bir şeyim kalmadı. Nasıl 5. Rütbeye geçeceğim. Geri kalan görevleri yapmak için 6. Rütbeye erişmem lazım.
 
G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Tem 2020
Mesajlar
125
Tepki puanı
26
Puan
0
Kredi
0$
en yüksek rütbe kaç 9 oldum 2 saatte hikaye ilerlemeden yoksa hikaye ilerledikçe mi güçlenmem gerekiyordu :(:oops::(
 
S

shadow2580

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
13 Eyl 2020
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
bende hikaye 9u yaptım kaldım 10a geçemiyorum bir türlü tıkandı herşey
 
H

hsdfdsa

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
28
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
Hihaye 9 öglen veya ogle sonu lyna görevi contuneu yapılmıyor kısır döngüye girdim yardım
 
Lazformation61

Lazformation61

Güncelleme Abonesi
Katılım
3 Ağu 2020
Mesajlar
88
Tepki puanı
44
Puan
0
Kredi
1$
Arkadaş ben ana hikayede sona geliyorum Isabel hala benden şarap bekliyor Wilfred bize iş karşılığı şarap vermesi lazım ama bir türlü gelemiyorum o bölüme tıkanıp kaldım oyun şu son güncellemeden sonra hikaye akışını mı bozdu ne yaptı 4 kere sildim yükledim püüüü
 
W

wazonee

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2022
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Hacı Allah Aşkına Şu Team Gracie Görevi Nasıl Yapacaz Biri Söylesin Allah Aşkına
 
B

burak0755

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ara 2021
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
tam hatırlamıyorum ama bende hata almıştım oyunu başlatma seceneği ile alakalı wilfred görevlerini yapabildiğiniz başlatma seceneği ile oyuna başlayın hikaye takılmıyor son güncellemeye kadar.
 
B

Blordrappert

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Wilfredin görevlerinde doğu batı yapamıyorum önlemi varmı bunun
 
Üst Alt