The DeLuca Family Oyunu Karakterleri Hakkında Bilgi(Wiki) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

The DeLuca Family Oyunu Karakterleri Hakkında Bilgi(Wiki)

  • Konuyu başlatan Lunael
  • Başlangıç tarihi
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #1
Luna DeLuca


Çocuk yaşta 'Gizemli Altı' olarak bilinen bir grup tarafından kaçırıldı. Hapis altında kaldığı süre boyunca babası Lucan'ı öldürmek zorunda kaldı. Nihayet serbest bırakıldıktan sonra Luna, o karanlık zamanda yaşadığı travmaları unutmaya çalıştı. Yaşadığı travmalardan biri, tutsak olduğu sırada hücresi elektrikli parmaklıklar olduğu için duvarların uzak bir şekilde odasının ortasında uyuyor. Bu, yatağını odanın ortasında, duvardan uzak tutmasına yarıyor.

İçsel benliğini zihinsel ve duygusal bir istekleve Gizemli Altı'dan kanlı intikam almak için şiddetli bir intikam hissi besliyor. İlk başta zihinsel olarak dengesiz görünse de, Ana karakterimiz'e ısınmaya ve kendine biraz daha değer vermeye başladı.

Luna dövüşmeyi ve öldürmeyi seviyor ve hayattaki asıl amacı Dört Yılan'dan biri olmak. Tipik olarak giyinmeyi ve güzel görünmeyi umursamasa da, biraz utangaçlığını yendi ve Ana karakterimiz için daha 'hanımefendi' olarak görünmeye özen gösterdi.
 

Ekli dosyalar

  • ralexEmoji.png
    ralexEmoji.png
    37.1 KB · Görüntüleme: 20
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #2
Gracie DeLuca


Aile işine katılma konusunda kararlı olan Gracie, annesinin arkasından da olsa Wilfred ile gizlice antrenman yapıyor. Bayan Cordia, Gracie'nin aile işine girmesini istemiyor ve onun arkadaş edinmesini ve normal bir yaşam sürmesini tercih ediyor. Bu genellikle Gracie'nin izin verilmediği halde tehlikeli görevlere gizlice girdiği durumlara yol açıyor. Gracie keskin zekasıyla tanınırken, sosyal becerilerden yoksundur. Bir noktada Wilfred, Gracie'nin becerilerini değerlendirdi ve tüm özelliklerinde (ki bu çok yüksek ve nadirdir) bir S-Rank olduğunu öğrendi. Boş zamanlarında bale çalışması nedeniyle çok çevik. Ana karakterimiz, Gracie'ye sosyal beceri eksikliği konusunda yardımcı olurken, aynı zamanda Isabel DeLuca'ya karşı rekabetinde de ona yardım eder. Gracie, kardeşi Antonio ile evlenerek aileye katıldığı için Isabel'den hoşlanmaz. Isabel'in kardeşini ondan çaldığını düşündüğü için kendisini tehdit altında hissediyor. İlk başta kızgın olsalar da, sonunda bu anlaşmazlığı çözerler ve yakınlaşırlar.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20200823-232545_%282%29 (2).png
    Screenshot_20200823-232545_%282%29 (2).png
    65.7 KB · Görüntüleme: 7
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #3
Antonio DeLuca


Antonio'nun Isabel ile olan aşk hayatına çok az ilgi gösterdiği için ve ayrıca bilinmeyen bir karakterle buluşmak için işten sonra bir bara gittiği görüldüğü için biseksüel olabileceği öne sürülüyor. Isabel ayrıca, mesleğinin doğası gereği biseksüel olmanın aile içinde kabul edilmeyen bir şey olduğunu söylüyor.

Antonio kısa bir süre için Straffan tarafından tehdit edildikten ve hatta saldırıya uğradıktan sonra Straffan Fazio ile savaşa girdi. Bu, Antonio'nun kazanması ve Straffan'ın adamlarının öldürülmesiyle sona erdi. Bu süre zarfında, Antonio'nun el değmeden kalan beş adamı kolaylıkla alt ettiği için olağanüstü bir dövüşçü olduğunu da göstermiştir.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20200820-235307_%281%29_%281%29 (2).png
    Screenshot_20200820-235307_%281%29_%281%29 (2).png
    47.9 KB · Görüntüleme: 3
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #4
Isabel DeLuca


Çok genç yaşta ailesini kaybettikten sonra Isabel, büyükbabası tarafından büyütüldü ve kendisi ve amcalarıyla birlikte yaşadı. Bir süre sonra Isabel, ev işlerinin tamamı olmasa da evin annesi oldu. Sonunda bu, ailesine daha iyi bakabilmek için okulu bırakmasına da yol açtı.
O ve Antonio The Daring Flamingo'da(Bar) tanıştılar ve kısa süre sonra birbirlerine karşı aşk yaşamaya başladılar. Antonio'yu ailesiyle tanıştırdı ve onun bir Deluca olmasıyla ailesi düşmanlıkla karşıladı. Antonio, Isabel'e evlenme teklif ettiğinde, ailesi ona sevdiği adamla kendileri arasında bir seçim yaptı. Isabel'de Antonio'yu seçti.

Gracie, kardeşini ondan çalıp, elinden geldiğince ona düşmanlık yaparak, Isabel'i bir tehdit olarak gördü. Ana karakterin burnunu sokması nedeniyle bu sonuçta çözüldü ve her iki kız da sonunda birbirlerini rakip yerine kardeş olarak görmekten mutlu oldu.

Luna düzgün bir bayan olmaya karar verdiğinde nasıl yapılacağını öğrenmek istedi. Isabel bu fırsattan çok mutlu oldu ve genç kadını kanatlarının altına alarak elinden geleni yaptı.

Isabel (2).jpg
 
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #5
Cordia DeLuca

Cordia, DeLuca Ailesi'nin patronu ve orijinal Dört Yılan'dan biriydi. Cordia, önceki mafya savaşında ona 'Buz Kraliçesi' takma adını kazandıran ölümcüllüğüyle tanınıyordu. Kendi başına etkileyici olsa da, Cordia daha gençken Wilfred tarafından eğitildi.

Bayan Cordia, Gizemli Altılıl tarafından yakalanan ve kızı Luna tarafından öldürülmeye zorlanan Lucan ile evlendi. Bayan Cordia'nın Antonio DeLuca, Luna DeLuca ve Gracie DeLuca adında 3 çocuğu var.


Cordia_3.jpg
 
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #6
Wilfred


Wilfred, DeLuca Ailesi'nin Danışmanı ve Cordia DeLuca'nın akıl hocası. Bayan Cordia'nın kocası öldürüldükten sonra Wilfred, hem Luna hem de Gracie DeLuca için bir baba figürü oldu. Kızlara herhangi bir şekilde zarar vermesi durumunda ana karakterimizi ağır cezalarla tehdit edecek kadar ileri gitti. Gracie'yi gizlice eğitiyor, ancak Bayan Cordia tarafından iki kez yakalandı. O zamandan beri, Gracie'nin eğitimine devam etmesini yasakladı ve hatta üçüncü bir şansın olmayacağını söyleyerek onu tehdit etti. Wilfred, The ana karakterimizden hoşlandı ama bunu belli etmiyor.

A23_0909.jpg
 
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
KARAKTER BİLGİLERİ #7
Ana Karakterimiz


Şu anda geçmişi hakkında pek bir şey bilinmiyor. Yalnız annesi tarafından büyütüldüğü babası oğlunu büyütmeye ya isteksiz ya da yardım etmemiş. Çocukluğunda, annesi onu sistematik olarak taciz etti , bunun en iyi örneği, yemeğini defalarca zehirleyerek neredeyse öldürücü bir dozla zehirlemesidir. Bu, DeLuca Ailesi üyeleriyle bir yemek sırasında kahramanın bir tabak zehirli yiyecek yediği, ancak annesinin çocukluğun da verdiği zehirlerden dolayı hayatta kalmayı başardı bu da oyunun hikayesinin başlarında devreye girdi. Bu nedenle, annesinin onu çocukluğunda bir tür testten geçirip onu mafya içinde bir hayata hazırladığı teorisi ortaya çıktı.

Oyunun olaylarından bir noktada, kahraman Jalen Kaskar ile tanıştı ve güçlü bir arkadaşlık kurdu. Jalen, kahramanın DeLuca'lar dışında sahip olduğu tek gerçek arkadaşı gibi gözüküyor.

Screenshot_20200823-000630_%282%29 (2).png
 
Üst Alt