Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Deluca Family (Benim adım luna görevi yapamıyorum)
oyunda benım adım luna adlı görev için herşey tamam fakat görev olmuyor öğleden sonra yatak odasında oluyorum ama hiçbir ilerleme olmuyor diğer görevleride yapamıyorum örneğin isabellanın 3. görevine geçemıyorum neden ?
Çözüm
Mackenzie
Oyunun son sürümü sorunlu çıkmıştı, herkes o hatayı yaşamaz ama belli görevleri yapmadan görev atlandığında felan bazı buglarla karşılaşabiliyorsun. Buna yapabilecek bir şeyimiz yok, yapımcısı düzeltirse paylaşırız zaten.
Oyunun son sürümü sorunlu çıkmıştı, herkes o hatayı yaşamaz ama belli görevleri yapmadan görev atlandığında felan bazı buglarla karşılaşabiliyorsun. Buna yapabilecek bir şeyimiz yok, yapımcısı düzeltirse paylaşırız zaten.