The Bum Türkçe

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe The Bum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9.2
kennyR

kennyR

Kredi
0₺
AOC Puanı
90
Evet fark ettim, peki çoğu zaman oyun yanıt vermeyi bırakıyor ve fps olarak çok düşük, takılmalar yaşanıyor fps'i yükseltebileceğim bir ayar göremedim bir bilginiz var mı acaba?
Maalesef bu konuda yapabileceğim bir şey yok, boyutu bu kadar fazla bir oyunda bunlar yaşanabilecek sıkıntılar. Normalde üyelrimizi kurulumla uğraştırmak da istemeyiz ancak üç gigabyte ve üzeri boyuta sahip oyunlarda stabil, belli bir görüntü kalitesine sahip ve kurulum gerektirmeyen bir APK çıkartmak pek mümkün olmuyor.

oyuna bir türlü giremiyorum..internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor.
Öncelikle internet servis sağlayıcınızdan 'Güvenli İnternet/Aile Profili' ayarlarını kapatmalısınız, tekrar denediğinizde giriş sistemine hala bağlanamıyorsanız VPN kullanmak en pratik çözüm olacaktır.

B

bayirdomuzuu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Paket ayrıştırma hatası veriyor kuramıyorum ne yapabilirim

C

Cerenimo34

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
5
Oyunu yorumlardan sebeb denemek istemiyorum rehber gerektirmesi bir yana rehberle de yapamayan varmış çok ilgimi çeksede yorumlardan sebeb oynamayacağım oyunlardan biri maalesef

KralKatili

KralKatili

Kredi
81₺
AOC Puanı
63
Oyunu yorumlardan sebeb denemek istemiyorum rehber gerektirmesi bir yana rehberle de yapamayan varmış çok ilgimi çeksede yorumlardan sebeb oynamayacağım oyunlardan biri maalesef
Öncelikle oyunu bitirmiş biri olarak ne demek istediğinizi anladım 3 defa bıraktım sadece +18 sahneler için oynuyorsanız yetişkin oyunlarını hoşunuza gitmemesi gayet normal ama +18 Cinselik/Şiddet karanlık bir hikaye seviyorsunuz güzel bir oyun kişisel puanım 7,9

Üst Alt