The Bum Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe The Bum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9.2
Q

Quiet0

Kredi
1₺
Sırf yorumlardan dolayı merak ederek indiriyorum. bir de tavsiye, zor ve farklı sonları olan oyunlarda rehberi yapay zekaya verip o şekilde ilerleyin

W

warturttt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam mobile indirdim s23 model uygulama dosyasiyla ilgili bir sorun var diyip yuklemiyor

P

Promovic771

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Androidde paket ayrıştırma hatası veriyor

W

warturttt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pixeldrainde hata var fakat aoc olan duzgun calisiyor arkadaslar androidde.

Son düzenleme:
Enes25

Enes25

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun başlamadan yaş doğrulaması istiyor (18 yaşından büyük müsünüz?) tam o ekranda hata ekranı geliyor yoksay dersem 18 yaşından küçük olduğum butona tıklıyor ve oyuna giremiyorum

M

merttrue

Kayıtlı Üye
Kredi
60₺
Maksimum Cihaz sınırı aşıldı hatası veriyor yardım

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Maksimum Cihaz sınırı aşıldı hatası veriyor yardım
Her hesabın yalnızca birer bilgisayar ve mobil cihazdan giriş yapma hakkı bulunuyor. Eğer hesabınızdaki cihazları kaldırtmak istiyorsanız destek talebi açmalısınız, talebiniz işleme alındığı zaman 'Tamamlandı' olarak işaretlenecek.

https://adultoyunceviri.com/odeme-bildirimi/open

android dosyaları bozuk
'PixelDrain' üzerinden indirirken sorun yaşıyor olabilirsiniz, kota sorunlarından ötürü yarım şekilde indirebilir. Daha garanti olması açısından 'AOC Downloader' üzerinden indirin.

Oyun başlamadan yaş doğrulaması istiyor (18 yaşından büyük müsünüz?) tam o ekranda hata ekranı geliyor yoksay dersem 18 yaşından küçük olduğum butona tıklıyor ve oyuna giremiyorum
Açıkçası bu şekilde hata alan başka hiçbir üyemiz yok, kayıt dosyalarınızı silip tekrar denemenizi tavsiye edebilirim ancak devam ederse hatanın ekran görüntüsünü iletirseniz sorunun kaynağını bulmaya çalışalım.

Üst Alt