CumaLee
Yazılımcı
Evet öyle yapmanız gerekiyor.Mega part 2 linki oyunun devamı mi ilk olarak mega linki indircez bitirdikten sonra mega 2 yi indircez değil mi ?
Evet öyle yapmanız gerekiyor.Mega part 2 linki oyunun devamı mi ilk olarak mega linki indircez bitirdikten sonra mega 2 yi indircez değil mi ?
Çok çok teşekkürler türkçesi veya yapay zekası gelirmi acaba teşekkür ederim tekrardanMüjde android sürümü artık mevcut İyi oyunlar.
Yapımcı oyunu sıkıştırmayı bıraktıgı için boyut yükselişi gerçekleşti. Dikkatin için teşekkürlerOyun boyutu 779MB gözüküyor fakat boyut 4.43GB
Yok müdür bunda ezik değil. Zaten tek bir baş karakter değil.Genelde ntr oyunlarında ezik oluyoruz buda böyle mi. Ve eşimiz olan kadın olmamış ilgimi çekmedi.
Ntr seviyorsan oynuyabilirsin ben tam oynamadım ayrıca Deliverance yapay zeka benzer versiyon onada bakabilrisin.Yok müdür bunda ezik değil. Zaten tek bir baş karakter değil.
Android İlk mega linki kırık CumaLee
TeşekkürlerDüzeltildi iyi oyunlar
bölüm 1 den 13 e kadar var indirebilirsin.Merhabalar bölüm 13 pazar yazmıssınız 1. bölümden itibaren varmı sitede yada benmi yanlış anladım ?
ben bunun türkçesini oynamştım ama baya oldu hangi sürümüydü hatırlayamıyorumTürkçesi gelmeli harika bir oyun
Günceldir.İyi oyunlarGüncel mi yoksa 2020 de ki versiyonu mu