Tangled Up - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Tangled Up

  • Konuyu başlatan XRP
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v11
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,865
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
Tangled Up.jpg
GENEL BAKIŞ

Oynamak için 6 günden oluşur, elde etmek için pek bir şey yoktur, doğru oynayarak açılacak birkaç ateşli sahne dışında. Bu oyunu başlatan asıl fikir, cinsel dürtüler ve ahlaki olarak kabul edilebilir eylemler arasındaki çatışmadır.

Paylaşılan Tarih: 09.05.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: v11
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.98 GB

Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Romance, Multiple Endings, Masturbation, MILF, Sex Toys, Voyeurism, Group Sex, Oral Sex, Cheating, Vaginal Sex, Pregnancy, Twins, Vaginal Sex, Virgin, Handjob, Blackmail, , Cosplay, Sleep Sex, Male Domination, Female Domination, Anal Sex, Footjob, BDSM, Bukkake
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Tangled Up oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP - GOFILE



GÖRSELLER


60134_57543_yoga4.jpg 60135_57544_mumbrella1.jpg 60136_57545_mowatch77.jpg 247838_prmsis7.jpg
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
İdare eder oyunlardan birisi daha.Oyunumuzun hikayesi normal bir ev hikayesi ve bir puan sistemi var.Evdeki karakterler ile günlük iletişim kurarak hikayeyi ilerletiyorsunuz.Belli bir zaman geçip,maksimum puana geldikten sonra,oyun sizden bir gidişat şeçmenizi isteyecek yani bir yol ayrımına geleceksiniz.Bu kısımda oyunumuzun ''küçük kızı'' ya da ''evin annesi'' ile ilerleyeceksiniz.Zaten hikayemiz de bu iki ana karakter üzerine kurulmuş,diğer karakterler ise sizlere sadece ara sahnelerde yardımcı oluyor.

Şeçeneklerinizin oyuna ettiği etki ise sadece yol ayrımında kendini gösteriyor.Onun haricinde oyunun hikayesini ilerletebilmek için karakterler ile iletişime girdiğinizde her zaman aynı şeçenekleri şeçmeyin.Kimi zaman farklı şeçenekleri şeçmeniz,oyunun ilerlermesinde sizlere yardımcı olacaktır.Bunu söylüyorum çünkü;oyunumuz puan sistemi ile işliyor,bir süre aynı şeçenekleri şeçip puan toplayacaksınız ancak hikaye ilerledikçe bu puan maksimum olacak ve farklı şeçenekleri yapmadığınız taktirde bir döngü içine gireceksiniz.Bir süre sonra oyun bunu sizlere zaten gösterecek,ister istemez '' yav bu hikaye ilerlemiyor'' deyip,farklı şeçenekleri şeçeceksiniz.Şunu da belirtmem gerekiyor;oyunda bazı şeyleri tekrar tekrar yapmak bazı oyuncuları bayabilir,bundan dolayı oyuna başlarken bu unsura dikkat edin.

Oyunun karakterlerini ve görsellerini başarılı buldum ancak oyunda herhangi bir hareketli render yok.Karakter tiplemeleri çok güzel,keşke hareketli renderlar da olsaydı.Görsel sahneler tamamiyle geçişli resimler ile sağlanmıştı.Oyunun görsellerini gerçekten başarılı buldum,sizleri iyi bir şekilde doyurduğunu söyleyebilirim ancak hareketli animasyonların olmaması sizin için önemli bir unsur ise, oyuna ona göre başlamanız daha iyi olacaktır.

Oyunu başından sonuna kadar anlayarak ve sindirerek ''İngilizce'' oynadım.Daha önce de birçok oyunu ''İngilizce'' oynamışlığım oldu.Oyunu ''Translate'' yardımı alarak,çevire çevire oynadım ve şahsen ''İngilizce'' kısmının basit olduğunu düşünüyorum.Oyundaki yabancı cümleler günlük konuşma diliyle verilmiş olup,gayet basit kelimelerden oluşmaktaydı.Ufak tefek İngilizce bilginiz ve ''Translate'' yardımı ile oyunu çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.Şahsi olarak oyundaki birçok kelimeyi çevirmedim bile ancak bu kişiden kişiye göre değişir.Çevirmeye üşeneler ve çok çok kötü bir ''İngilizce'' 'si olanlar ''Türkçe'' çeviri bekleyebilir.Şunu da belirtmek istiyorum;sırf ''Translate'' yardımı ile de oynayabilirsiniz,oyunun hikayesi basit bir ev hikayesi ve her şeyi anlamanıza gerçekten gerek yok.

Hikayenin sonları ise idare eder dereceydi.Oyunun iki ana karakter ile de sonunu gördüm.Oyunumuzun ''küçük kızı'' ile oyun daha uzun sürüyor,''evin annesi'' ile daha kısa bir son sizleri beklemekte.Şahsen ''evin annesi'' ile olan son beni çok çok daha fazla tatmin etti.Evin
''küçük kız'' 'ı ile ilgili sonun daha iyi olmasını beklerdim.Tabii bunlar benim şahsi görüşlerim,umarım gördüğünüz her iki sonda sizleri tatmin eder.

Oyunun tekrar döngüsü içinde takılmadığınız sürece oyun sizler için akıp geçecek.Bu tekrar döngüsüne kapılanlar için ise oyun biraz sinir bozucu olabilir.Elbette ki bu döngüye kapılanlar da olacaktır,umarım bu sizler için çok uzun sürmez :D

Her ne kadar oyunun içinde sonlardan biri beni tatmin etmemiş olsa,oynanabilecek güzel bir oyun ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Arkanıza yaslanın ve oyunun tadını çıkarın.Birkaç beğendiğiniz karakter ile de bir son bekleyeceksiniz ancak bu mümkün olmayacak,çünkü onlar oyunun yan karakterleri :(

Oyunumuzun Episode 2'si de bulunmakta ancak ne yazık ki yapım aşamasında iptal edilmiş.İsteyenler episode ikiye de bakabilirler.
 
E

emrehacoglu

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Ara 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
link güncelleyebilir misiniz
 
A

akirci

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Tem 2021
Mesajlar
21
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
0$
bu uploadhaven linkleri nasıl çalışıyor? bir exe dosyası indiriyor, bir sürü ıvır zıvır kurmaya kalkıyor bilgisayara. nedir bu?
 
M

mertburak1

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Ağu 2020
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
türkçe yapay zeka var mı oyunda
 
A

attilaacar

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
15 Nis 2021
Mesajlar
29
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
64$
Üst Alt