Taffy Tales Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Unity Android Türkçe Taffy Tales Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 2 Remake
T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Admin ben 1-4 sezonu oynamak istiyorsam mutlaka para mı ödemeliyim? Ayrıca bu hata ne demek1785869519236.png

Dark76

Dark76

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
40₺
TheNik054 Eğer ödeme yapmadıysan evet ödeme yapmalısın. Hataya gelecek olursan ya discord üzerinden yada profiline tıklayıp orada olan destek taleplerine girip yardım isteyebilirsin (destek taleplerinden o aldığın hatayı gideriyorlar mı emin değilim)

Dark76

Dark76

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
40₺
Sezon 1 Remake PATCH ne oluyor acaba remake halinden ne farkı var

M

marsveuzay

Another Chance Türkçe
Kredi
20₺
parkta kaldım haritayı açamıyorum akşamın keyfini çıkar görevinde kaldım geri dönme vesayre yok mu

H

h1rs1z

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam bana bu part mantığını anlatabilir misiniz APK indiricem ama bunları ayrı ayrı mı oynamam gerekiyor yoksa birinciden sonuncuya kadar birbirinin üstüne mi kurmalıyım bana mala anlatır gibi anlatabilir misiniz.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Hocam bana bu part mantığını anlatabilir misiniz APK indiricem ama bunları ayrı ayrı mı oynamam gerekiyor yoksa birinciden sonuncuya kadar birbirinin üstüne mi kurmalıyım bana mala anlatır gibi anlatabilir misiniz.
Eğer bir oyunda indirme bağlantıları ayrı ayrı sunuluyorsa evet, ayrı ayrı indirmek gerekiyor ancak birbirlerinin üzerine kurma gibi bir durum yok. Bu konu üzerinden örnek verecek olursam; önce 'Sezon1-4'ü indirip oynuyorsun, daha sonra silip 'Sezon 5'i indirip oynuyorsun.

R

RockySD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon 1 reduxun galeri kodu nedir bilen var mı? Eski kodlar çalışmıyorda.

H

hay31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon 1 reduxun galeri kodu nedir bilen var mı? Eski kodlar çalışmıyorda.

Season 2 Redux
Cheat Code: Uberpie

Tiffany’s computer password: RedQueen

Season 1 Redux – taffytown

v1.07.3a
Save Code: ariona
Cheat Code: theora
Code for Tiffany’s box is 06310

Beatrix laptop password: KittenSickSadism

Season 1-4 (0.89.8a) Codes
save code: ocusar
cheat: dilder