Symphony of the Serpent Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Rpgm Android Türkçe Symphony of the Serpent Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v69063
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Bu oyunu dün indirdim ve oyunu oynadım çıkış yapıp tekrar girdiğimde oyun büyük ekran veriyor ve giremiyorum bununla ilgili problemi çözer
Oyunda zaten hata var, onu düzeltirken buna da bakarız şu anda beklemen daha iyi.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bu oyunu dün indirdim ve oyunu oynadım çıkış yapıp tekrar girdiğimde oyun büyük ekran veriyor ve giremiyorum bununla ilgili problemi çözer
Bu bizden kaynaklı bir hata değil, telefonun oyunun çözünürlüğünü değiştirdiği için oluyor. Çözümü için 'AdultOyunCeviri/symphonyoftheserpent.adultoyunceviri.com/save' dosya yolundaki 'config.rmmzsave' adlı dosyayı sildiğin zaman oyun içi ayarların tamamı sıfırlanacağından çözünürlük ayarı da kalkacaktır.

R

rewo35

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Sa admin bir yerde takılı kaldım yeterince karizmatik değilsin escovia çevresinde yardım edecek insanlar arayın diyor bilen varsa yardımcı olabilir mi

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Sa admin bir yerde takılı kaldım yeterince karizmatik değilsin escovia çevresinde yardım edecek insanlar arayın diyor bilen varsa yardımcı olabilir mi
YouTube üzerinden rehber videolara bakmanı tavsiye ederim, oyunun içinde çok fazla görev olduğu için her takıldığın görevde buraya yazıp yardım beklersen çok uzun sürer. Oyunun ilk sürümünden %69'a kadar her sürümünün rehber videoları mevcut.

bordom554

bordom554

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
30₺
ne zaman güncelleme gelecek

Üst Alt