Sword of Wonder - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Sword of Wonder

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.99
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,336
Puan
0
Kredi
0$
Sword of Wonder .jpg

GENEL BAKIŞ

Gemi kazası geçirmiş, yağmurda mücadele eden bir tüccar olarak oynuyorsunuz... ta ki Leydi ile tanışana, Taştaki Kılıç'ı görene ve işler oradan ilerleyene kadar. Daha donanımlı hale gelip kendinize yabancı bir ülkede krallık kurmaya başladıktan sonra, ormanda bir şeyler olabilir...ya da olmayabilir. İyi oyunlar ?..

Paylaşılan Tarih: 22.04.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.99
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.67 GB
Oyun Boyutu APK: 568.2 MB


Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Fantasy, Adventure, Combat, Romance, Animated, Group sex, Spanking, Mobile game, Anal Sex, Cheating, Creampie, Handjob, Lesbian, Masturbation, Milf, Multiple Endings, Oral Sex, Spanking, Teasing, Titfuck, Vaginal Sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Sword of Wonder oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - UPLOADHAVEN

ANDROİD

MEGA


GÖRSELLER


adultoyunçeviri.pngadultoyunçeviri1.png
 
Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
İlk başlarda oyunumuzun başarılı bir hikayesi olacağını düşünmüştüm. Oyun hikaye bakımından başlarda gerçekten fena değildi. Kayaya saplanmış bir kılıcı alan şeçilmiş bir adamı oynuyoruz. Aslında eldeki hikaye çok güzel ve konu çok farklı yerlere kayabilir. Tabii oyun açıldıkça hiçbir şey pek de beklediğiniz gibi gitmiyor. Açıkcası zaten filmlere konu olan bir hazır hikayenin daha güzel işlenmesini bekliyordum. Herkesle bu kadar kolay tanışabilmemiz, kraliyet ailesinin sizi dünden saraya almaya razı olması gibi şeyler benim biraz tadımı kaçırdı. Oyun bir süre sonra belli şeyleri yap ve sahneleri aç' a dönüyor. O kadar kötü oyun arasından bu oyuna haksızlık yapmak istemiyorum, bundan dolayı hikayesi için idare eder demek daha doğru olacaktır. Zaten oyunun ikinci sürümü çıktı ve hikaye oradan devam edecek, umarım oranın finali daha güzel bir yere bağlanır.

Oyundaki kimi karakterler çok güzel, kimi karakterler ise çok kötü modellenmişti. Oyunun yapım süreci 2020 yılında başladığı için hareketli animasyonlar da kimi yerde kötü kimi yerde güzeldi. Genel anlamda birkaç tane karakter hariç, oluşturulan karakterlerin çoğu idare eder seviyedeydi.

Hareketli animasyonların daha başarılı olmasını beklerdim. 2019'da biten bazı oyunlar da bile bundan daha kaliteli hareketli animasyonlar vardı. Yapımcı maddi olarak biraz yavaş geliştiği için bu konuda çok üzerine gitmemekte fayda var. Umarım ilerleyen oyunlarında daha iştah kabartıcı hareketli animasyonlar görürüz. Dediğim gibi oyundaki karakterler genel anlamda idare eder seviyede ancak bazı animasyon sahnelerinde surat tipleri kayıyordu. Oyundaki görsellik fena değildi ancak genel anlamda animasyon ve görsel anlamda ortalamanın altında kalmış bir yapım olmuş :(

Oyunumuzun dili biraz ağır, çevire çevire oynanmaya değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bütün sonları görerek oynamak isterseniz bir gününüzü verebilirsiniz. Oyundaki metinler çok uzun. Oyun genel anlamda ortalama bir oyun olduğu için çevire çevire oynanmayacak bir oyun olduğu düşünüyorum. Tabii çevirerek oynamak isteyenler olabilir.

Yapımcının yaşadığı yavaş maddi gelişim ve oyunun gelişim sürecinin 2020 yılında başladığını düşünürsek ortalama bir yapım olmuş. Oyunu oynamak isteyenler ve Ortaçağ sevenler girip göz atabilir. Ben ağzı salyalı bir Ortaçağ sever olduğum için; oyun isterse kötü olsun, her türlü girip bakıyorum. Siz de benim gibiyseniz bu oyuna bir şans verin derim.

Sizleri bazı yerlerde deli edebilir ancak beklentinizi arşa çıkarmazsanız kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Oyun global forumlarda 3.5 yıldız almış, bunu da bilmenizde fayda var :) ancak beklentinizi çok yüksekte tutmayın derim.
 
Üst Alt