MRainb0w
Yetkili
İçerik aylarında.admin güncelleme ne zaman gelicek
İçerik aylarında.admin güncelleme ne zaman gelicek
kardeşim o sahneyi yeteneklerini eğiterek yani güçlenerek geçiyorsun çoğu bölüm böyle iki üç sex sahnesi yakalamak yerine direk karakterini eğitmeye bak.sen oyunu hatırlamıyor olabilirsin. şöyle bir sahneydi. hani bize ne olduğunu bilmeden hap içtiren kızla ilk konuşmada kafede buluş diyor. sonra kız kafeye gelmiyor 4-5 tane fedai geliyor. orada korkak olup kaçarsan oyun devam ediyor. dövüşürsen ölüyorsun
oyunu önce oynamıştım ve hiç beğenmemiştim sen şu anki sürüme göre söylüyorsun.. şu an güncellenmiş hali. tekrar oynadım. şimdi oynadığım oyunu beğendim. önceki sürümden bazı benim beğenmediğim sahneler silinmiş. oyun seçtiğimiz kararlar doğrultusunda ilerlemeye başlamış, seçemeyeceğimiz zorlama sahneleri kaldırmış. acaba önceki sürümde seçtiğim seçenekleri seçersem aynı yola çıkacakmı diye denedim olmadı bazı sahneler silinmiş, konuşmalar değişmiş. tahminimce önceki sürümü ve sunulan seçenekleri ve biz istemesek bile çıkan sahneleri beğenmeyen tek ben değilmişim ki yapımcı oyunun gidişatı için baya uğraşmış değiştirmiş. oyunun şu anki hali iyi bence. oynanılır.kardeşim o sahneyi yeteneklerini eğiterek yani güçlenerek geçiyorsun çoğu bölüm böyle iki üç sex sahnesi yakalamak yerine direk karakterini eğitmeye bak.
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.Gerekli izinler verilmedi dedikten sonra oyundan atıyor (Android)
reis oyuna güncelleme gelecek miTelefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.
Kral şimdi biz kadin karakterine nasil gecioz ben onu cozemedim yaoyunu 2-3 saat oynadım. oyuncu erkek olarak başlıyor. ama oyun erkekler için değil ona göre oynayın. oyun daha çok trans bireyler veya bayanlar için. sonra benim gibi pişman olmayın.
Erkek karakterle oynamak isteyenler spoileri okusa iyi olabilir size kalmış.
oyunda karakter erkek olarak başlıyor sonra şekil değişme gücüyle kadına dönüşebiliyor. tabiki bakire birde. kesinlikle erkek karakterle oynarsanız hiçbir kızla aktivite yok. oyunda sürekli karşınıza gelen olaylarda kaçmak yada savaşmak gibi cesur veya korkak ol gibi seçenekler çıkıyor cesur olursanız ölüyorsunuz veya kötü sonuç alıyorsunuz. sonra oyunu kayıt ettim ve birde kadın karaktere geçeyim dedim nasıl olacak dedim yok böyle bir şey hemen bakireliği gidiyor birde hamilelikten bahsediyor gelene gidene .... neyse baktım bu böyle olmayacak geri eski kaydımdan oyuna başladım belki sabreden derviş muradına erer dedim. yok arkadaş erkek oyuncuyla bakire olarak kalıyor ve hep korkak seçimler yapmaya yönlendiriyor yoksa ölüyorsunuz.
oyunda baya ileri gittim erkek karakterle. en son yapımcı kasıtlı olarak erkeklerle dalga geçmiş. Şöyle oldu. cebimizde 50 dolar var ve biz onu hiç harcayamadık striptizci bile istemedi yani. hiç değilse bilgisayardan bir kızla görüntülü sahbete harca seçeneği çıktı tamam dedim tam kız kendini gösterdi ki bilgisayar bozuldu. sonrada bir bara gittik yalnız. orda birşey oldu ordaki adamlarla kavga et yada kaç seçeneği çıktı. bende dayanamadım kavga ettim. ölürse ölsün dedim . tabikide öldük bakire olarak. yapımcı heralde erkek düşmanı. uzak durun yoksa pişman olursunuz.
eğer sorduğun hep kadın olarak oynamaksa öyle olmuyor, en son oynadığımda sürekli olarak kadın rolünde oynamıyordu. oyunda ilerledikçe birçok sahnede sana seçenek sunacak.Kral şimdi biz kadin karakterine nasil gecioz ben onu cozemedim ya