Son Konular
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Kullanıcı adı ve şifrem doğru olduğu halde oyunların hiçbirine giremiyorum yardım edin beyler
Insanlae cinsel konularda aç olduğu için fantazilerini bu tür oyunlarda yaşamak istiyorlar. Oyunun başlangıcındaki karakerper yeterliyken ekstradan karekter istiyorlar sürekli fantazi yaşamak için bu çogu oyuna bu şekilde yansıyor bazen iyi bazen kötü oluyorYapımcı ''Sunshine Love'' 0.4 sürümü 28 kasımda çıkaracağını söyledi.
Bu yapımcı çok tuhaf biri doğrusu takipçileri ne isterse onu uygulamaktan çekinmiyor.Bu oyunun hikayesini sürekli değiştiriyor. Sunshine love 3.1 sürümünü sırf sadık takipçilerim diye seslendirdiği kişilerin isteklerine göre şekillendiriyor.Tabi ki sonuçta para konuşur değil mi?. !!Sadık takipçleri!! öyle absürt şeyler istiyor ki yapımcı sürekli bu kişilerin fantezilerini tatmin etmek için saçma sapan şeyler ekliyor.Bir ara büyük bir yazı yazdım kendisine oyunlarının giderek bozulduğunu, artık oyunun hikayesinden çok sadık takipçilerinin gereksiz fantezilerine göre hareket etttiğini belirttim.Yapıcı eleştiri yapın diyor bende yapıyorum.Bir oyunlarını inanılmaz şekilde bozmuşlar.Bari bu oyunu sürekli tuhaf istekler yüzünden değiştirmese güzel olur.En son verdiği haberde yine bir şeyler değiştirmiş.Tuhaf doğrusu karakterler hazır, hikaye hazır ve baya da ilerletmişsin, bir bakıyorsun takipçiler şu olsun diyor çoğunluk arka çıkınca hemen hop hikaye değişiyor.Umarım bu oyunu bozmazda finalide görürüz.
Emeğinize sağlık.
![]()
Değerli ''GalaFatih''Insanlae cinsel konularda aç olduğu için fantazilerini bu tür oyunlarda yaşamak istiyorlar. Oyunun başlangıcındaki karakerper yeterliyken ekstradan karekter istiyorlar sürekli fantazi yaşamak için bu çogu oyuna bu şekilde yansıyor bazen iyi bazen kötü oluyor![]()
Biz oyunu deneriz güzelse güncellemelerle birlikte oynamaya devam ederiz kardeşim gerisi yapımcının bileceği iş bir çok güze oyunun yapımını da bıraktı halbuki o oyunlara devam etse şuan yapay zeka oyunlarını denemek zorunda bile kalmazdık belkideDeğerli ''GalaFatih''
İnanılmaz doğrusu resmen bu yüzden takipçilerin bir kaçı ile tartışmaya girdim.Hikaye ile zerre alakası olmayan karakterler ekliyorlar.O karakterleri hikayenin bir parçasıymış gibi yansıtıyorlar.Yapımcının yaptığı hikaye belli, karakter profilleri belli ve ilk bölümler bu şekilde ilerliyorken birden bu gereksiz şeyler ekleniyor.Kendileride bunu söylemekten çekinmiyor doğrusu, takipçilerin fantezilerini tatmin etmek için istiyoruz diyorlar.Yapımcı için hava hoş sonuçta oyunum kötüde olsa para ödüyorlar mantığı taşıyor.Çok takipçi kaybetti sırf herkesi memnun edeyim diye masaya her türlü şeyi ekliyor.Ama bu boş bir masa oluyor sadece ne duygu var ne de bir anı.![]()
Yapımcının Patreon hesabında 0.0.4 sürümünün 28 Kasım'da çıkacağı yazıyor.Güncelleme ne zaman gelir beyler haberi olan varmı?
28 Kasım'dadevamı ne zmn gelicek
Peki teşekkürler28 Kasım'da
Çevirilecek.Ayın 28'nde 0.4 olarak gelecek olan güncelleme türkçe mi olacak?
Teşekkürler.Çevirilecek.
Rica ederim.Teşekkürler.