Summertime Saga Türkçe 21.0.0 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6155
P

profaz22

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
gözümde gelmiş geçmiş en iyi oyundur

P

pacman00

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunun muhtemelen yıllar önce indirdiğimde ana karakterin erkek arkadaşının evindeki bilgisayarına erişmeye çalıştığımda hata mesajı alıyordum "güncelleme ile erişilecek" gibisinden aradan yıllar geçemsine rağmen hala o bilgisayara erişim yok ve aynı mesajı alıyorum, oyun akışını etkileyecek bir detay mı bilmediğim için oyunu yıllardır final yapmasını bekliyorum ama yapmıyor :(

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Pale Carnations Türkçe Beta
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Away From Home Türkçe B28
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
oyunun muhtemelen yıllar önce indirdiğimde ana karakterin erkek arkadaşının evindeki bilgisayarına erişmeye çalıştığımda hata mesajı alıyordum "güncelleme ile erişilecek" gibisinden aradan yıllar geçemsine rağmen hala o bilgisayara erişim yok ve aynı mesajı alıyorum, oyun akışını etkileyecek bir detay mı bilmediğim için oyunu yıllardır final yapmasını bekliyorum ama yapmıyor :(
Oyunun ana hikayesi final verdi zaten yan karakterler ile devam ediyor yapımcı. Bilgisayar konusunun ekstrem bir olayı yok belki büyük güncellemeyi aradan çıkardıktan sonra oraya da bir el atabilir

K

karadul41

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
geri alınmıyor diyalog kaçırdığımda nasıl geri alacağım

J

jhack

bu aylinkleri nasıl geçiyoruz tıklıyorum tıklıyorum sürekli reklam çıkıyor. 20 defa bastım link açılmıyor hep reklam yolluyor tıkladıgımda

Son düzenleme:
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
bu aylinkleri nasıl geçiyoruz tıklıyorum tıklıyorum sürekli reklam çıkıyor. 20 defa bastım link açılmıyor hep reklam yolluyor tıkladıgımda
Aşağıya bıraktığım konudan sorunun cevabını videolu şekilde öğrenebilirsin.

L

Laf2

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tam birbuçuk yıl oldu oyunun orijinali nerdeyse 2 güncelleme aldı şu oyunun yeni sürüm güncellemesini getirin artık

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Tam birbuçuk yıl oldu oyunun orijinali nerdeyse 2 güncelleme aldı şu oyunun yeni sürüm güncellemesini getirin artık
Gelen güncellemeler küçük ve hata düzeltmeleri büyük bir güncelleme gelecek o zaman siteye türkçesi eklenecek.

madrez16

madrez16

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
40₺
bu hatayı alıyorum oyunu açarken discorda yazdım 2 defa ilgilenen olmadı bide buraya yazayım belki bilen vardı çözümü

I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:
Exception: Could not load file C:\Users\muham\AppData\Roaming\SummertimeSaga-0-20-12-P/renpy/common/00dev.rpyc.

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Full traceback:
File "C:\Users\tester\Desktop\HAZIRPC\renpy\bootstrap.py", line 316, in bootstrap
File "C:\Users\tester\Desktop\RenpyTest7.3.5\renpy-7.3.5-sdk\renpy\main.py", line 84, in main
File "C:\Users\tester\Desktop\RenpyTest7.3.5\renpy-7.3.5-sdk\renpy\display\plrender.py", line 68, in load_script
File "C:\Users\tester\Desktop\RenpyTest7.3.5\renpy-7.3.5-sdk\renpy\display\plrender.py", line 217, in load_appropriate_file
Exception: Could not load file C:\Users\muham\AppData\Roaming\SummertimeSaga-0-20-12-P/renpy/common/00dev.rpyc.

Windows-8-6.2.9200
Ren'Py 7.3.5.606

Thu Jun 22 23:11:17 2023

M

mirat

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:
Exception: Could not load file C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\SummertimeSaga-0-20-12-P/renpy/common/00dev.rpyc.

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Full traceback:
File "C:\Users\tester\Desktop\HAZIRPC\renpy\bootstrap.py", line 316, in bootstrap
File "C:\Users\tester\Desktop\RenpyTest7.3.5\renpy-7.3.5-sdk\renpy\main.py", line 84, in main
File "C:\Users\tester\Desktop\RenpyTest7.3.5\renpy-7.3.5-sdk\renpy\display\plrender.py", line 68, in load_script
File "C:\Users\tester\Desktop\RenpyTest7.3.5\renpy-7.3.5-sdk\renpy\display\plrender.py", line 217, in load_appropriate_file

Exception: Could not load file C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\SummertimeSaga-0-20-12-P/renpy/common/00dev.rpyc.

Windows-8-6.2.9200
Ren'Py 7.3.5.606

hatasını alıyorum. Yarımcı olabilecek biri var mı?

ReverseFlash

ReverseFlash

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu oyunda çok havada kaldı hala daha 20.16 da son sürümü acaba ne zaman çıkaracak yeni sürümünü yapımcı bir bilgi var mı

C

Caps*

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun da belli biyere geldikten sonra hata verdi çık gir yapıyorum düzelmiyor hatayı bildir diyorum yine olmuyor 2 gündür giremiyorum.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Oyun da belli biyere geldikten sonra hata verdi çık gir yapıyorum düzelmiyor hatayı bildir diyorum yine olmuyor 2 gündür giremiyorum.
Bu tarz hatalar bu oyunda baya sık karşımıza çıkabiliyor yapımcı büyük bir güncelleme çıkaracak o zaman yeni sürümünün çevirisi ile birlikte yükleyeceğiz siteye o zmana kadar yapacak bir şey yok.

Scarlet42

Scarlet42

Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
0₺
Cidden bu sitedeki moderatörleri tebrik etmek lazım.
Bu kadar ilgili olmayı nasıl başarabiliyorlar.
Yani defalarca sorulan sorulara bile hala sabırla ve kibarca cevap veriliyor.
Gerçekten takdir edilesi bir iş yapıyorsunuz ^^

Üst Alt