Lunael
Yetkili
Şifre giriş ekranında internet hatası veriyorsa ya internet bağlantınız yoktur ya da sıkıntı vardır. VPN açıksa kapatınız veya yurtdışında iseniz Türkiye'ye bağlanmayı deneyiniz.internat bağlantı hatası veriyor sebebi nedir acaba.
Son Konular
Şifre giriş ekranında internet hatası veriyorsa ya internet bağlantınız yoktur ya da sıkıntı vardır. VPN açıksa kapatınız veya yurtdışında iseniz Türkiye'ye bağlanmayı deneyiniz.internat bağlantı hatası veriyor sebebi nedir acaba.
Android 10dan itibaren google dosyaları gizlediği için oyuna dosya izni vermezseniz kayıt dosyası oluşturamaz. Bu yüzden dosya izni vererek oyunun kayıt dosyası oluşturabilmesini sağlıyorsunuz.Telefonda tam yetki istiyor bunun sebebi nedir acaba? Yani ihtiyacı olan şeye yetki istese anlarım da sınırsız yetki istemesinin sebebi nedir?
Yoksaya basınca geçmiyor mu?Efendim Dianeyi Sağcakken Böyle Bir Hata Alıyorum
Hangi platformda bu hatayı alıyorsunuz?Efendim Dianeyi Sağcakken Böyle Bir Hata Alıyorum
Oyunun önbelleğini temizleyip, sık sık kayıt alın. Birde çok hile yaptınız mı?Android telefon üzerinden oynuyorum birkaç dakka da bir oyun sürekli çöküyor. Ne yapmam gerekiyor?
Telefonda ne yazıyor?Arkadaşlar Jenny ile kız arkadaş deneyiminden sonra orda full kaldı ve ilerleme sağlayamıyorum hileyle oynuyorum ne yapmam lazım?
telefonda bir şey yazmıyor işte debbie'yi davet et diyor ama debbie'nin odasına girdiğimde ya da farklı bir yerde davet ettiğimde akşam jennie odamda olduğu için hiçbir şey olmuyorTelefonda ne yazıyor?
Oyunun rheberine baktınız mı?telefonda bir şey yazmıyor işte debbie'yi davet et diyor ama debbie'nin odasına girdiğimde ya da farklı bir yerde davet ettiğimde akşam jennie odamda olduğu için hiçbir şey olmuyor![]()
evet normalde odamdan gitmesi ve öğleden sonra odasına gitmem gerekiyor ama öğleden sonra odasına giderken jenny beni odamda bekliyor diyor ve beni odama gitmeye zorluyorOyunun rheberine baktınız mı?
Farklı zaman dilimlerinde deneyin birde.evet normalde odamdan gitmesi ve öğleden sonra odasına gitmem gerekiyor ama öğleden sonra odasına giderken jenny beni odamda bekliyor diyor ve beni odama gitmeye zorluyor
yok hiçbir şekilde olmuyor maalesef odamdan gitmiyor bir türlüFarklı zaman dilimlerinde deneyin birde.
Hileden dolayı buga girmiş olabilir. Biraz eski bir kayıt dosyanıza dönüp deneyiniz.yok hiçbir şekilde olmuyor maalesef odamdan gitmiyor bir türlü![]()
denedim maalesef olmuyor bu yüzden bitirdikten sonra sitedeki save dosyasını indiricem yapacak bir şey yok :/Hileden dolayı buga girmiş olabilir. Biraz eski bir kayıt dosyanıza dönüp deneyiniz.
Yapımcının hatalarından dolayı böyle oluyor yüksek ihtimal.denedim maalesef olmuyor bu yüzden bitirdikten sonra sitedeki save dosyasını indiricem yapacak bir şey yok :/
yok sorun değil sadece jenny ve debbie hikayesi olmayacak hilesizken büyük ihtimalle olmaz böyle bir durum arkadaşlar oynarken bunu göz önünde bulundurursa iyi olurYapımcının hatalarından dolayı böyle oluyor yüksek ihtimal.
Herkeste olmuyor bu hatalar. Cihazdan cihaza değişebiliyor.yok sorun değil sadece jenny ve debbie hikayesi olmayacak hilesizken büyük ihtimalle olmaz böyle bir durum arkadaşlar oynarken bunu göz önünde bulundurursa iyi olur![]()