O
Ozan ayaz
Sence hangi karakterleri hamile bırakmalıyım hangilerini hamile birakmamaliyimHamile olunca çocuk doğana kadar o karakter ile ilişkiye giremiyorsun, doğunca da çocuklar kreşe veriliyor sende sonsuz çocuk yapmaya devam edebilirsin.
Son Konular
Sence hangi karakterleri hamile bırakmalıyım hangilerini hamile birakmamaliyimHamile olunca çocuk doğana kadar o karakter ile ilişkiye giremiyorsun, doğunca da çocuklar kreşe veriliyor sende sonsuz çocuk yapmaya devam edebilirsin.
Onun fazla bir önemi yok, ama bence önüne geleni bırak.Sence hangi karakterleri hamile bırakmalıyım hangilerini hamile birakmamaliyim
Bırak derken hamile birak miyim mıOnun fazla bir önemi yok, ama bence önüne geleni bırak.
Hamile bırak, zevk meselesi.Bırak derken hamile birak miyim mı
Reis peki bi sorum daha olucak flüt görevi varya onun için tahta lazım o tahta nerd anlatirmisin ben bulamadim 1 saat aradimHamile bırak, zevk mesele
Telefonunuzdan kaynaklı bir problem olması olası çünkü oyun biraz ağır bir oyun.Arkadaşlar oyun bende sorunsuz çalışıyor fakat hafif donma var animasyonlarda bu telefondan mı kaynaklı yoksa oyundan mı?
Telefon sürümü (android version) 5.0.0
Peki sizce hangi android sürümünde oynamam daha sağlıklı olur?Telefonunuzdan kaynaklı bir problem olması olası çünkü oyun biraz ağır bir oyun.
Son sürüm her zaman için daha iyi olur oyun konusunda ise çok istek alırsa neden gelmesin.Peki sizce hangi android sürümünde oynamam daha sağlıklı olur?
Aynı soruyu pc içinde merak ediyorum cevaplarsaniz çok sevinirim
Ayrıca rick and morty a way back home oyunu türkçe gelirmi? (AdultOyun)
KÖTÜÇOCUKJenny bilgsayarnin şifresini soylermisiniz lütfen
Linklerde bir sıkıntı yok.Linkler ölü
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Beyler jenny nin gunlugunubkontrol görevi var bakıyorum ama olmuyo onu naısl yapicaz
Reis vallaJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
Reis valla yeni açtım hesabı 3 gün sonra discird kanalını girebilicem buna burdan yardim etsen olur mu lutfenJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
Telefonda yapmanız gereken şeyi söylüyordur günlüğünü duştayken okumanız gerekiyordu sanırım.Reis valla
Reis valla yeni açtım hesabı 3 gün sonra discird kanalını girebilicem buna burdan yardim etsen olur mu lutfen