Phoenix
Moderatör
Editör
Yeni sürüm şu an tamamlanmadığı için para kazanam sistemi yok şu an o sürümünde. Bu yüzden size başlamadan para veriyor.Yeni sürümde bankada zaten çok fazla para var
Son Konular
Yeni sürüm şu an tamamlanmadığı için para kazanam sistemi yok şu an o sürümünde. Bu yüzden size başlamadan para veriyor.Yeni sürümde bankada zaten çok fazla para var
Arkadaşın dediği gibi remake öncesi yani eski ama full sürümde windows linklerinde 20.12 sürümü var.Krallar şimdi ben 20.16 sürümü yani eski ama bitmiş olan sürümü türkçe oynamak için ne yapmam gerek, ben tıklıyorum eskisine beni 20.12 sürümüne atıyor?
Karakterin görevlerini yaparak ilişkini ilerletmen gerek. İlerledikçe günlüğüne yazmaya başlayacak, bilgisayarının şifresini yazdığı zaman girebileceksin bilgisayara.Jenny bilgisayar şifresi nedir KÖTÜÇOCUK yaziyorum ama olmuyor
Yapımcı tarafı güncelleme çıkartabilir ancak bu kadar sık güncelleme alan bir oyunun sürekli çevrilmesi pek mümkün değil, güncellenmesi gereken onlarca başka oyun var. En iyi ihtimalle birkaç ay sonra güncellenir diyebilirim.Bugun yeni guncelleme gelecekti ama gelmedi mi?
Knk bu oyun normalde bitti senin indirdiğin yeni sürüm, yeni sürüm daha tam bitmedi istersen remake öncesini oyna o bittiSelam. Oyn bende neden ilerlemiyor. Müzik oğretmeni dahil birçok karakter görevi sonrakı güncelleme kadar bekle diyor. sorun bendemi?
evetoyunda eskiden olan cogu gorev kalkmis ya da gerilemis niye boyle. Remake oncesini mi indirmek lazim
remake onceside 21.0.0 mi yoksa yine eskisi mi
Evet eskisi zaten final hali. Remake ise eskiyi güncelleştirdiği bir sürüm ve henüz tamamlanmış değil.remake onceside 21.0.0 mi yoksa yine eskisi mi
BADMONSTER yazacaksin kardesim.Jenny bilgisayar şifresi nedir KÖTÜÇOCUK yaziyorum ama olmuyor