Phoenix
Moderatör
Editör
OYUN ŞU AN ÜCRETSİZ PARA VERMENE GEREK YOK!!! OYUNU SİLİP TEKRAR YÜKLE OYNARSIN.BEN DAHA ÖNCE İNDİRDİM AÇARKEN PARALI OLDU BEN GİREMİYORUM İLAHA SATIN ALMAKMI GEREKİĞYOR
Son Konular
OYUN ŞU AN ÜCRETSİZ PARA VERMENE GEREK YOK!!! OYUNU SİLİP TEKRAR YÜKLE OYNARSIN.BEN DAHA ÖNCE İNDİRDİM AÇARKEN PARALI OLDU BEN GİREMİYORUM İLAHA SATIN ALMAKMI GEREKİĞYOR
Belli değil şu anda ne zaman biteceği yapımcıya bağlı o yüzden kimse bir şey diyemez sadece iki ayda bir güncelleme geliyor en son çıkacak güncelleme 31 Kasım 2025'te yayınlanacakbu sürüm ne zaman oynamaya hazır olur?
Remake sürümünü oynuyorsunuz muhtemelen. Evet son sürümü değil.Ağa ben ilerliyom da çoğu karakterde görev kısmında günceleme gelince görevle gelicek dio bu son sürüm deilimi simid
1.3 GB olan deilimi ben onu indrimistimRemake sürümünü oynuyorsunuz muhtemelen. Evet son sürümü değil.
1.3 GB olan deilimi ben onu indrimistimRemake sürümünü oynuyorsunuz muhtemelen. Evet son sürümü değil.
Vpn açın düzeliyor yaptım ben.Kullanıcı adı ve şifremi giriyorum.İnternet erişimi olmasına rağmen erişim yok diyor ne yapmam lazım?
hocam ben taffy tales almak icin kredi yüklemek icin aoc kredi işlemlerine giridm oraya mail girip kartın şifresini girdim epinlerim.com du şifrenin ismi bu site güvenilirmi? sonra shopiere attı beni orda birdaha giridmde e pinlerim ne ayak onu anlamadım kartı kapattım su anda kısa sürleiğineYarım sene önce de oyun bitmişti zaten. Remake surumunde yeni sahne degil eski sahnelerin daha kaliteli halini görürsünüz.
Güvenlik icin once oraya yönlendiriliyorsunuz. Sistemimiz ve sitemiz güvenlidir.hocam ben taffy tales almak icin kredi yüklemek icin aoc kredi işlemlerine giridm oraya mail girip kartın şifresini girdim epinlerim.com du şifrenin ismi bu site güvenilirmi? sonra shopiere attı beni orda birdaha giridmde e pinlerim ne ayak onu anlamadım kartı kapattım su anda kısa sürleiğine