4
474
açılmıyor usta başka reklam linki koyun telefonu kırıcam valla 2 haftadır gecemiyom• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın. Bu şekilde geçebilirsiniz.
Son Konular
açılmıyor usta başka reklam linki koyun telefonu kırıcam valla 2 haftadır gecemiyom• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
Dediğimi doğru yaparsanız açılır.açılmıyor usta başka reklam linki koyun telefonu kırıcam valla 2 haftadır gecemiyom
Net bir tarih yok şu anda.ne zaman gelecek yeni sürüm
5 saniye açılmıyor ne yapıyorum cevap veriyor haydi• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
Bakınız tekrardan söylüyorum orda yazanları doğru şekilde yaparsanız geçebilirsiniz.5 saniye açılmıyor ne yapıyorum cevap veriyor haydi
Kayıt dosyanız varsa kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Bir şey soracam yeni gelen güncellemeyi nasıl kayıt edeceğiz oyuna yani oyunun kaldığı yerden hikayeye devam etmesi için ne yapılmalı lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
Beklemeniz gerekiyor açılması uzun sürer ortalama 5 - 6 dakika sürüyor.Oyun açılmıyor bende yardımcı olur musunuz? Giriş yaptıktan sonra takılıyor o ekranda.
Hiç bir hareketlilik belirtisi yok yani yükleme ekranının köşesine falan yüklendiğini belirten hareketli bir şey konulabilir . Ben takıldığını düşündüm 3 dk falan beklemiştim hâlbuki. Teşekkür ederim umarım açılır.Beklemeniz gerekiyor açılması uzun sürer ortalama 5 - 6 dakika sürüyor.
Oyunun boyutu arttıkça kasmaların artması normaldir çözüm olarak önerebileceğim en iyi şey cihazınızda alan açmanız olacaktır.oyun ne kadar fazla kasıyor eskiden bu kadar kasmıyordu. çözümü olan var mi
yüklediğim zaman 3 gb boş yer oluyor yeterli değil miOyunun boyutu arttıkça kasmaların artması normaldir çözüm olarak önerebileceğim en iyi şey cihazınızda alan açmanız olacaktır.
Sanırsam android kullanıyorsunuz bu yüzden kasmaların falan olması normaldir alan azaldıkça telefon daha zorlanıyor alan boşaltmayı deneyiniz.yüklediğim zaman 3 gb boş yer oluyor yeterli değil mi
KÖTÜÇOCUKAbi şu jennynin bilgisayarinin parolasi ne?