Summertime Saga Türkçe 21.0.0 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6155
Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Birşey merak ediyorum oyunun dil dosyalarına ulasabilirsem türkçeye cevirebilirmiyim? Hem bu oyun için hemde bu tarz adult oyunlar için
Çevrilmiş oyunların dosyalarına koruma sistemi olduğu için erişemezsin. Fakat istersen çevrilmemiş oyunları çevirebilirsin. Bunun hakkında yardım almak için Discord sunucumuza katılabilirsin.
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

M

Misafir

Çevrilmiş oyunların dosyalarına koruma sistemi olduğu için erişemezsin. Fakat istersen çevrilmemiş oyunları çevirebilirsin. Bunun hakkında yardım almak için Discord sunucumuza katılabilirsin.
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
Kardeş zaten çevrilmiş oyunları demedimki cevrilmemis oyunları dedim türkçeye çevrilmiş bir oyunu niye tekrar türkçeye çevirmeye çalışayım ben aptal mıyım? :D

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Kardeş zaten çevrilmiş oyunları demedimki cevrilmemis oyunları dedim türkçeye çevrilmiş bir oyunu niye tekrar türkçeye çevirmeye çalışayım ben aptal mıyım? :D
"Oyunun dil dosyalarına ulaşabilir miyim?" sorusuna cevap olarak vermiştim o cevabı. Çünkü normalde dil dosyaları olmuyor. Kendin oluşturuyorsun. Dediğim gibi Discord sunucumuza katılarak oradan yardım alabilirsin.

M

Misafir

"Oyunun dil dosyalarına ulaşabilir miyim?" sorusuna cevap olarak vermiştim o cevabı. Çünkü normalde dil dosyaları olmuyor. Kendin oluşturuyorsun. Dediğim gibi Discord sunucumuza katılarak oradan yardım alabilirsin.
Ben zaten ıngilizce adult oyunlar oluyor türkçe olmuyor becerebilirsem kendim dil dosyalarına ulaşırım da türkçeye ceviririm belki diye düşündüm ingilizcem hiç yok fakat translate ile mantıklı çeviriler ile ceviririm diye düşündüm ama sanırım yapamam bilgisayarım bozuk telefondan da o iş olmaz :) sadece bi düşünceydi yani

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Ben zaten ıngilizce adult oyunlar oluyor türkçe olmuyor becerebilirsem kendim dil dosyalarına ulaşırım da türkçeye ceviririm belki diye düşündüm ingilizcem hiç yok fakat translate ile mantıklı çeviriler ile ceviririm diye düşündüm ama sanırım yapamam bilgisayarım bozuk telefondan da o iş olmaz :)
Evet maalesef o işler telefondan olmuyor.

SatanParade11

SatanParade11

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni sürüm geldiğinde eski sürümün save dosyasıyla devam edebiliyor muyuz? Sitesinde uyumludur falan diyor umarım olur ya. Başka bir save dosyası benim seçimlerime uygun olmayabilir üzer bu

Üst Alt