Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6859
D

doukan00

S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
31₺
Oyunu daha önce bitirdim güncel sürümde kaldığım yerden nasıl devam edebilirim

D

diablous

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu oynarken modlar ile oynadım ve birdaha düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Silip yüklemek fayda etmedi, sıfırladım falan yine aynı. Yeni oyun veya kayıtlı oyuna tıklıyorum, Yoksay - HATAYI BİLDİR - Oyunu kapat, bunlar yazıyor sadece.

MRainb0w

MRainb0w

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu oynarken modlar ile oynadım ve birdaha düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Silip yüklemek fayda etmedi, sıfırladım falan yine aynı. Yeni oyun veya kayıtlı oyuna tıklıyorum, Yoksay - HATAYI BİLDİR - Oyunu kapat, bunlar yazıyor sadece.
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
katılarak yardım alabilirsiniz.

P

Phyrosca

androidde save dosyasını nereye atıyoruz acaba
Android'de kayıt dosyasını nasıl kurarım?

- RAR'dan çıkartabileceğiniz bir uygulama indirin. (ZArchiver indirebilirsiniz)
- İndirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Android \ Data \ AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasöre atın.

N

nightcore00

Mobile hiç önem verilmiyor ya bir çok oyunda Böyle ekran çok küçük

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220306-231609_Summertime Saga.jpg
    Screenshot_20220306-231609_Summertime Saga.jpg
    479.8 KB · Görüntüleme: 22
Üst Alt