Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6859
K

Kral06

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Harold donut görevini yapamıyorum doğru paketi götürsem bile sevmediğim donut diyor nasıl geçebilirim o görevi

P

Phyrosca

Harold donut görevini yapamıyorum doğru paketi götürsem bile sevmediğim donut diyor nasıl geçebilirim o görevi
Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.

K

Kral06

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.
Teşekkür ederim

E

efemusti

merhaba diane bölümünde ahır kurduktan sonra ki süreçte sağım bölümüne tıkladığım zaman oyun beni atıyor sebebi nedir..? ( türkçe yama kullanıyordum silip orjinal dil olarak oynadığıma ragmen yine attı )

MRainb0w

MRainb0w

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
merhaba diane bölümünde ahır kurduktan sonra ki süreçte sağım bölümüne tıkladığım zaman oyun beni atıyor sebebi nedir..? ( türkçe yama kullanıyordum silip orjinal dil olarak oynadığıma ragmen yine attı )
Türkçe ve İngilizce olarak 2 oyunda da denediyseniz cihazınızla ilgili problem olabilir. Bütün sürücüleriniz veya telefonunuz güncel olduğundan emin olduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.

J

Johnnyabii

Oyunu indirdim giriş yaptım adult oyun logosuyla karşılaştım 2 dk'dır bekledim açılmadı Çözümü olan?

Y

yenibiri

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Harika olmuş ellerinize sağlık 2d 3d oyunların devamları bekliyorum süpersiniz

Üst Alt