Phoenix
Moderatör
Editör
Hangi oyunun ne zaman betadan çıkacağına dair kimsenin net bir tarih bilgisi bulunmamaktadır.oyun ne zaman acılacak arkadaslar bilgisi olan yokmu ??
Son Konular
Hangi oyunun ne zaman betadan çıkacağına dair kimsenin net bir tarih bilgisi bulunmamaktadır.oyun ne zaman acılacak arkadaslar bilgisi olan yokmu ??
Eklenmeyecek, sonraki sürümlerde eklenecek.bugün çıka güncelleme eklendimi buraya ?
Yakında herkesin erişimine açılacak oyun, o yüzden kaldırıldı.Satın alma ekranı çıkmıyor yardımcı olur musunuz
Son sürümü indirmem için hangi paketi satın almam gerekiyor
Oyun yakında herkesin erişimine açılacağı için paketi mağazalardan kaldırıldı. Şu anda erkenden oynamak istiyorsanız vip paketi alabilirsiniz.Satın alamıyorum
Usta oyunu son sürüme güncelleyerek herkesin erişimine açsaydınız daha iyi olmaz mıydı zaten diğer güncellemenin ne zaman geleceği belli değil?Oyun yakında herkesin erişimine açılacağı için paketi mağazalardan kaldırıldı. Şu anda erkenden oynamak istiyorsanız vip paketi alabilirsiniz.
Oyun güncel değil o yüzden o hatayı veriyor oyunun son sürümü 7712 bu önceki sürüm.ındırdım aldıgım hata su oyun acılıyor fakat traceback dıyor not acılıyor _
?
Aldığınız hata dosyasını txt dosyası oalrak buraya atar mısınız?ındırdım aldıgım hata su oyun acılıyor fakat traceback dıyor not acılıyor _
?
Muhtemelen evet, oynamadığım için net konuşamam ancak oyun en baştan yenilendiği için bazı rotalar oynanamayabilir.hocam son sürüm limitli mi acaba ilk kez oynuyorum da sadece aynı evde kaldığımız ve okuldaki kişilerle hikaye ilerletebilidim.Bilen biri bilgilendirebilri mi
Hocam merhaba debbie karakterini nasıl hamile bıraktınız acaba bende o seçenek bir türlü çıkmıyor yani uzun zamandır uğraşıyorum ama bende bir türlü olmadıDebbie hamile kaldı doğum mesajı gelince hatayla karşılaşıyorum yoksay deyince iki gün sonra tekrar mesaj gelip aynı hataya düşüyor devam ettirmiyor ne yapılması lazım deneyen oldumu