Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6859
XXXREDLİNE20

XXXREDLİNE20

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
yeni sürüm ne zaman gelir??

S

serhat123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar yeni yemle balık tutarken biriyle tanışabilirsin diyor ama ne yapacagım balık tutum defalarca ama bişe olmadı

P

Psiko

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Harold hangi donut oluyor acaba her türlü kombinasyonu denedim ama tırt buga girmiş galiba

P

Psiko

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Abi şu Donat görevinde neden. Hepsi yanlış çıkıyor hepsini denedim yine yanlış verdi ya başkasında da oluyor mu bu

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Abi şu Donat görevinde neden. Hepsi yanlış çıkıyor hepsini denedim yine yanlış verdi ya başkasında da oluyor mu bu
Oyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp wi-fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a

S

scarex61

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunum güncel değil fakat aqua kısmında onun mağarasından çıkamıyorum ve oyunumu güncellemek istiyorum eğer güncellersem şuana kadar ilerdediğim save gidecek mi ?

Üst Alt