Son Konular
Hocam 0.20.16 nın çevirisi bittimi
KÖTÜÇOCUK hocam Türkçe çeviri olduğu için normali ise BADMONSTERSammur time saga oyunnundaki jenyy leptop sifresi ne ya yaziyom yaziyom olmuyo internetten baktim yaptim olmadi
Peki anon denen cocugun bas karekter varya onun sifresi neKÖTÜÇOCUK hocam Türkçe çeviri olduğu için normali ise BADMONSTER
ADULOYUNCEVİRİ sanırım monitörün sağ alt kısmında şifresi varPeki anon denen cocugun bas karekter varya onun sifresi ne
çok haklı bır yorum sıtenın en cok yorum alan oyunu ama ustunde calısma yok220 sayfa yorumu olan oyunu guncellemiyorsunuz ya ne diyeyim size Bay Mackenzie. Indiana Jones çakması Smpony of The bilmem ne oyununu birakinda şuraya bı bakın lutfen. Rica ediyoruz.
Aga oyunda kayda değer hiçbir yenileme yok ana hikaye zaten bitti.220 sayfa yorumu olan oyunu guncellemiyorsunuz ya ne diyeyim size Bay Mackenzie. Indiana Jones çakması Smpony of The bilmem ne oyununu birakinda şuraya bı bakın lutfen. Rica ediyoruz.
Bana tanıdık geldi.Aga oyunda kayda değer hiçbir yenileme yok ana hikaye zaten bitti.
Yeni gelen güncellemeler toplam 20 dakika oynanış bile sunmuyor ve hepsi de yan hikaye. Yapımcı büyük güncelleme getireceğim diye abonelerini keriz gibi silkeliyor. Yani kısaca oyun bitti o "büyük" denilen güncelleme gelene kadar buraya da bir şey gelmez bence